Lehet olyan Hummert venni?
Figyelt kérdés
Olyan hummert szeretnék aminek a tetején van egy géppuska, amit az amcsik használnak, természetesen hasástalanitottat. Lehetséges venni valahol? Ha igen hol?2014. máj. 7. 22:58
1/8 anonim válasza:
Ki zárt dolog. Eleve sehonnan nem jutnál hozzá ilyenhez mint civil. De ha még csak feltételezzük azt hogy lehetne akkor is tuti van rá valami törvény amiért nem, mert félelemkeltő vagy mittomén...
Lényeg a lényegben, nem, nem tudnál ilyet beszerezni. Meg pénzed se lenne rá.
2/8 anonim válasza:
Szerintem hatástalanított egy katonai Hummer simán beszerezhető és a hatástalanított géppuska is megoldható lenne. Ez utóbbi biztosan sok papírmunkával járna, de szerintem megoldható. Talán azt nem engednék, hogy nyilvánosan helyen fent legyen a géppuska imitátor :D
3/8 A kérdező kommentje:
pénzem van rá, csak gondoltam választom a rövidebb utat hátha valaki belinkel valamit de azért köszi a válaszokat
2014. máj. 7. 23:26
4/8 anonim válasza:
Venni esetleg lehet, csak nem használhatnád, max a garázsban lehet porfogó.
5/8 anonim válasza:
vetíteni nem itt kell...
Akinek pénze van az nem itt kérdezősködik, és nem ilyen hülyeségeket...
6/8 anonim válasza:
Itt rögvest meg is veheted:
7/8 anonim válasza:
Hummer? meg géppuska?
chö
Nesze, ez jobb:
És még olcsóbb is :)
Kertbe felállítod had nézzenek a szomszédok :D
8/8 anonim válasza:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!