Cégautó 2.5 éves,110e km-el, vezetett szervízkönyvvel, jó állapotban, No-ból, jó áron. Érdemes?
Az se mindegy, mennyiért, és hogy menni lesz még a regisztráció Magyarországon.
Az egyik ismerősöm annyiért vette meg a céges autót, amennyi t a km óra mutatott. Azért egy 4 éves 2.0 TDi Caddy 250 ezerért nem olyan rossz bolt, még akkor se ha esetleg eladja a legelső alkalommal.
Na, csak az utolsó válaszára vártam, egyfajta önigazolás gyanánt. Lefoglaltam. No-ban élek, így regisztrációs adó nem lesz.. 30 ezres szervízperiódus, rekordalacsony fogyasztás, tele minden extrával, friss műszakival, vadiúj nyári gumikkal, az új ár pont harmadáért (igaz, ez még a tavalyi modell, de az idei nem is tetszik annyira).
Én is csak arra tudok gondolni,mint hátrány, hogy jobban hajtották, no de a németekre hátha nem annyira jellemző az a hozzáállás, hogy "ha nem az enyém, ütöm-vágom"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!