Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » VW Phaeton,7-es BMW vagy A8?

VW Phaeton,7-es BMW vagy A8?

Figyelt kérdés
Melyiket volna érdemesebb venni és miért?
2014. máj. 11. 17:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
3%

7-es!

Ha viszonylag olcsón akarod fenttartani.

Vw,hez, Audihoz drága az alkatrész, leginkább az audihoz az ősz kerék hajtás miatt, és csöpög is belőlle mindig az olaj, egy Audiból mindig csöpög valami.

szóval 7-es BMW a legjobb koccsi ezek közül.

2014. máj. 11. 17:02
 2/11 anonim ***** válasza:
75%

Nem is tudtam hogy olcsó egy 7-es fenntartása az A8-hoz képest. Ja, mert nem is.

A VW Phaeton egy gyenge próbálkozás hogy a VW-nek is legyen saját márkás luxusa az Audi mellett, de masszív veszteséget termel, mert aki ilyet akar inkább Audit vesz. Fenntartása sem olcsóbb.

Egy A8 és egy 7-es (meg egy S Merci) között nagy különbség nincs, a 3 nagy prémiumgyártó csúcsterméke ,ezen a szinten azt az autót kell venni amelyik tetszik.

Mondjuk attól is függ hogy újonnan akarod vagy használtan, ugyanis utóbbinál lehetnek nagy meglepetések egy előző gazda gondatlansága miatt.

2014. máj. 11. 17:09
 3/11 anonim ***** válasza:
5%
sokkal olcsóbb értek hozzá te nem ezek szerint.
2014. máj. 11. 17:24
 4/11 anonim ***** válasza:
79%
Igaz, én nem értek az autókhoz, ősz kerékről sem hallottam még. Téli és nyári gumiról már hallottam.
2014. máj. 11. 17:27
 5/11 A kérdező kommentje:

2. kicsit hitelesebbnek tűnik.

Azt még meg tudnád esetleg mondani, hogy mennyit fogyaszt a VW 100-on? Csak kb? (3.0 V6-ot kérdezem)

2014. máj. 11. 17:32
 6/11 anonim ***** válasza:
36%
Átlag 14 litert megeszik (nem katalógus, hanem felhasználói tapasztalatok). Városban 17-18 körüli.
2014. máj. 11. 17:35
 7/11 anonim ***** válasza:
87%

hahaaaa ezen besírtam, ősz kerék :D

figyelj haver, 27%-od van, ez sajnos nem azt mutatja, hogy nagyon értenél hozzá

más autós kérdéseknél is olvastam a válaszaidat, ami alapján max egy boyracer lehetsz, egy kis lelkesedéssel az autók iránt

2014. máj. 11. 17:42
 8/11 anonim ***** válasza:
Ezen a szinten már szubjektíve kell dönteni. Illetve aszerint hogy melyiket sikerül jobb műszaki állapotban találni. Ami viszont biztos, hogy a Phaeton nem bír akkora presztízzsel, mint a konkurensei. Én szubjektíve az A8-ast választanám, mert az a legkisebb tömegű, tehát agilisebb és rövidebb úton áll meg.
2014. máj. 11. 18:58
 9/11 anonim ***** válasza:
50%

Az audi és a VW majdenm ugyan az legalább is belül.

A BMW az egy jó választás lehet, nekünk van 2012-es és tökéletes.

Majdnem minden kocsi audi,VW,skoda na meg persze suzuki.

Szóval audiból nagyon sok futkoz az utakon.

2014. máj. 11. 19:38
 10/11 anonim ***** válasza:

Ezen a szinten szerintem azt vedd ami tetszik. Alkatrész a 7-es BMW-hez és az A8-hoz drágább picit mint a VW-hez. ( Ehhez már a gyári dolgok nagy része sem egy Golfhoz mérhető árkategóriában mozog, hiába ugyanaz a márka ).

Én a 7-est választanám mondjuk egy sorhatos dízellel, de ez teljesen személyes vélemény.

2014. máj. 29. 00:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!