Swiftet, de milyet?
Figyelt kérdés
1.3as swift mellet döntöttem, de az a gond vele, hogy hosszú távra is fogok vele járni, többedmagammal. Gondolom 200 km 5 felnőtt embernek benne lehetetlen, de mondjuk 4 embernek már jó? Valamint 3 ajtósnak a hátsó része sokkal kisebb, mint az 5 ajtósnak? Szerintetek mennyiért éri meg venni egy swiftet, mennyiért kapok jót? Régi típusúra gondolok.2014. máj. 11. 21:43
1/4 anonim válasza:
Inkább 5 ajtósat vagy szedánt vegyél mivel négyen öten mennétek lehet hogy már jobb bele az 1.3 16V 84 lóerős motor számotokra .Igaz 16 V motorral ha minden igaz csak a vége fele szerelték vagyis 2002-2003 évjáratú swiftekben van ilyen motor, ebből olyan 4-500.000 ft ért lehet jó állapotúakat venni. Amúgy 5 ember is elfér benne igaz a hátsó ülésen aki középen ül annak nem valami kényelmes ,de ki lehet bírni benne 200 km-ert néha néha öt embernek is akár,viszont számodra a 3 ajtós nem praktikus ugyanis annak a 2-3 embernek akinek majd be kell mászni egy lőrésen hátra nekik nem lennék a helyébe.
Egyébként szerelték 1.6 motorral is őket igaz csak a szedánokat én ezen is elgondolkodnék ha már ennyi embert akarsz vinni magaddal hosszútávon.
2/4 A kérdező kommentje:
Hát, csak ezért nem akarok sedant venni, viszont 84 lovasban gondolkodtam eddig is.
2014. máj. 11. 22:14
3/4 anonim válasza:
nekünk is 1.3-as swift volt 68 Le-vel , 11 évig volt meg, 5 ajtós , 2002-es, én csak véleményezni tudom , hogy ami nekünk volt nagyon megbízható volt,sosem hagyott ott sehol, vállalkozási munkába volt használva, igazából erről a 68le-ről annyit hogy keveselni sose keveseltem, jól pörgött az ha kellett , fogyasztása meg kiváló 5 L kb , 4 személlyel 160-ig lett nyomva, nem tudom hogy ment volna-e többet
4/4 anonim válasza:
Nekem egy 98-as 3 ajtós 1.3 Swiftem van, heti 200 km-t ingázok (100 oda, 100 vissza) és átlalában 5-en szoktunk menni, hogy megérje a benzin. Eddig mindig elfértünk úgy, hogy mindenki több táskával, néha bőrönddel volt, igaz, akkor már a kalaptartó is tele volt pakolva, viszont ha okosan pakolsz, mindent meg lehet oldani. Hátul elég szűkös, de pár óra autózást ki lehet benne bírni ott is, elöl meg kagylóülések vannak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!