Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyiket választanátok? Opel...

Melyiket választanátok? Opel Astra G 2003 1.4i 16v vagy VW Golf 4 1999 1.6 benzin?

Figyelt kérdés
Az opel 500. 000Ft, megbízható embertől, akit közelről ismerek, mindig rendbe volt tartva, viszont 400. 000km benne van. A golf jobban tetszik, viszont vadidegentől, nem ismerem,630. 000Ft és 200. 000km elvileg. 80%-ban városba használnám, munkába járni. Friss jogsis vagyok és 21 éves. Más tipus nem jöhet szóba.
2014. máj. 15. 14:42
 1/7 .figo. ***** válasza:
Nem km -t veszünk hanem ÁLLAPOTOT! természetesen megnézném a golfot is , de egy megbízható tulajtól szívesebben vennék kocsit!
2014. máj. 15. 15:08
 2/7 anonim ***** válasza:
Én azt hiszem a Golfot.
2014. máj. 15. 15:11
 3/7 anonim ***** válasza:

400 ezer km-es kocsiért én már csak egy jelképes összeget adnék

ismerek valakit aki most vett nyugaton 270 ezer kmrel egy Volvot 600 Euróért

Össze vissza költött rá 700 ezret és van egy jó kocsija

nálam kb. ez a reális ár...

2014. máj. 15. 15:50
 4/7 anonim ***** válasza:

Volt 4-es golfunk 1,6-os benzines. Baromi sokat fogyasztott, különösen városban. Városon kívül meg nem a gyorsaságáról volt híres.

Amit szerettem benne: masszív, kényelmes autó, jók a fékei. Városi használatra biztosan nem venném meg. b. 200.000km-től rendszeressé váltak nála bosszantó hibák, két alkalommal a saját kerekein sem tudott hazamenni. Akkor sokat kellett rá költeni. Rendbe tetettük, eladtuk, az új tulaj nagyon szereti, igaz, nem városban használja és nem is sietős ember.

2014. máj. 15. 15:52
 5/7 anonim válasza:

Egy autóhoz értő ismerőssel, esetleg megbízható autószerelővel (pár ezer forint) megnézném mindkettőt. Rozsdát keress rajta, mert minden más baja bontóból könnyedén orvosolható. Én városi autónak biztos diselt vennék, mert kevesebbet fogyaszt.

Látatlanba a golfra szavazok.

2014. máj. 15. 15:54
 6/7 anonim ***** válasza:
szerintem nyugodtan vedd meg az opelt, ha mindig rendbe volt rakva elmegy még pár km-ert mellesleg a golfba is ki tudja hányszor 200 000 km van.
2014. máj. 15. 22:03
 7/7 anonim ***** válasza:
+1 az oplera. a fentebb írtakon kívül még fiatalabb is.
2014. máj. 17. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!