Melyiket választanátok? Opel Astra G 2003 1.4i 16v vagy VW Golf 4 1999 1.6 benzin?
400 ezer km-es kocsiért én már csak egy jelképes összeget adnék
ismerek valakit aki most vett nyugaton 270 ezer kmrel egy Volvot 600 Euróért
Össze vissza költött rá 700 ezret és van egy jó kocsija
nálam kb. ez a reális ár...
Volt 4-es golfunk 1,6-os benzines. Baromi sokat fogyasztott, különösen városban. Városon kívül meg nem a gyorsaságáról volt híres.
Amit szerettem benne: masszív, kényelmes autó, jók a fékei. Városi használatra biztosan nem venném meg. b. 200.000km-től rendszeressé váltak nála bosszantó hibák, két alkalommal a saját kerekein sem tudott hazamenni. Akkor sokat kellett rá költeni. Rendbe tetettük, eladtuk, az új tulaj nagyon szereti, igaz, nem városban használja és nem is sietős ember.
Egy autóhoz értő ismerőssel, esetleg megbízható autószerelővel (pár ezer forint) megnézném mindkettőt. Rozsdát keress rajta, mert minden más baja bontóból könnyedén orvosolható. Én városi autónak biztos diselt vennék, mert kevesebbet fogyaszt.
Látatlanba a golfra szavazok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!