Mennyit keres egy tűzoltó pontosan, akik így durva viharok idején szarakodnak a fákkal, tetőkkel, meg balesetekkel?
Jó de az mennyi? Összeget nem tudsz írni?
Amúgy elég ritka mikor nincs semmi munkájuk... Szinte mindig rájuk sóznak valami baromságot. Pihenni elég keveset tudnak.
Miért sajnálod? Ők választották ezt.
Nyilván nem kellemes kint a viharban a fát darabolni meg baleseteknél az utasokat kimenteni, sok a vér, a holott is előfordul.
Megkapják a havi 100.000-et. igaz ez nem sok, de 1 nap szolgálatot 2 nap pihenő követi. Ha egész nap bent malmoznak a tűzoltóságon akkor is kapnak pénzt, jár a táppénz, szabadság.
Engem nem sajnál senki? Én kevesebbet keresek mint ők és ha nincs munka akkor a főnök hazaküld és arra az időre nem kapok fizetést. Fizetett szabadság nincs, táppénz nincs fizetve, munkaruhát nem kaptam és még pár szerszámot nekem kell vinnem otthonról. Bejelentve se vagyok rendesen és lehetőségem sincs jobbra váltani mert mindenhol kb ezek a feltételek.
Most már tényleg elég lesz. Más kategóriában más a tanárokat sajnálja, ott megírtam,hogy tele a tököm ezzel,hogy a tanárok fizetése folyik a csapból, őket követik a rendőrök és a tűzoltók. Itt be is zárják nagyon gyorsan a sort. Kérdem Én, a Mentődolgozókról mindig mindenki megfeledkezik?? Nevetséges,ami ebben az országban van. Akik életeket tesznek tönkre, éhen döglesztik az embert(politikusok),azok milliárdosra hízlalják magukat, akik meg életeket mentenek, éhen döglenek.
Egy kezdő tűzoltó netto 110 körül kap. Barátunk szertárparancsnok ő havi 220 körül visz haza.
A párom mentőgépkocsi vezető, 5 évvel ezelőtt megkeresett netto 140 ezret is (pótlékokkal együtt), most ugyan úgy pótlékokkal nagyon ritkán éri el a netto 110 ezret. Természetesen sztrájk joguk nincs. Nem tudok még egy olyan munkahelyet,ahol évről évre csökken az emberek fizetése. Ilyen is csak Magyarországon lehetséges, az egészségügyben. Gratulálok. Ja, és a bérpapírján a könyvelőnk sem igazodik ki, a bérszámfejtésen meg azzal elhajtják,hogy minden úgy van jól,ahogy rajta van. Nem értem br.250 ezerből hogy kap meg valaki 110 ezret?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!