Osztrák gyorshajtási bírságot hogy lehet megúszni?
Lakott területen kívül, 30-as tábla helyett 46..50€
Biztos valami építkezés volt,nem emlékszem már,mivel dátum szerint március végén történt.
Van egy olyan rész a levélben,hogy : ,,ha nem én követtem el,akkor nevezzem meg azt a személyt.." illetve olyan is,hogy ,, nevezzem meg azt a személyt,aki meg tudja mondani,ki követte el"
Ha csinálnék egy "végtelen láncot" annak örülnének? Ismerek egy embert,aki ismer egy embert,aki lehet ismeri azt az embert aki talan elkövette a gyorshajtást.:DD Kíváncsi lennék milyen fejet vágnának.
Eddig jött már csekk az olaszoktól,és a németektől is, egy idő után mindkettő megúnja küldözgetni.Nem tudom,most fizessek-e.
A szlovák rendszám előnye sem abban volt, hogy nem tudták megbüntetni, hanem abban, hogy adózásilag kedvezőbb volt.
Amúgy egyszerűen figyelmen kívül hagyod a levelet, és úgy teszel, mintha meg se kaptad volna.
Tenyleg?
Kozben olvasgattam nemet oldalakon,az a legjobb megoldas ha rafogom valakire aki nem jar at Ausztriaba.Mivel Ausztriaban csak az autorol keszül kep altalaban,igy barkit be lehet mondani,ugysem tudjak megkeresni.
Az oldal amit linkeltél pont arra példa, hogy ha akarják, akkor be tudják hajtani a bírságot, egyszerűen eddig csak nem akarták.
Arról nincs információm, hogy Ausztriában mi és hogyan látható a képen, de ha tényleg így van, akkor valóban könnyű kijátszani a bírságot.
7/8 eddig az egyetlen ertelmes valaszolo.
Varosi es net legendakat ne ide irjatok ha lehet.
Most már csak az a kérdés, ezt kiknek címezed.
Akik szerint be lehet, vagy akik szerint nem, a legendaírók?
"Osztrák gyorshajtási bírságot hogy lehet megúszni?"
" jött már csekk az olaszoktól,és a németektől is"
Vagyis egy notórius gyorshajtó vagy!!
Valahol majd előbb-utóbb összegzik a nemzetközi adatokat, és kivonnak a forgalomból egy hosszabb időre, mint közveszélyest...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!