Mi a véleményetek az audi a3-rol?
Figyelt kérdés
Egy 2005, 2006os modellre gondoltam, de nemtudom hogy melyik motor a legjobb..
Ki melyik motort ajánlja ?
2016. jún. 20. 19:29
1/2 anonim válasza:
En ezt szeretnek elso kocsinak :)
Szerintem egesz jo kis kocsi
1.9 TDI
Esetleg meg a 2.0 :)
2/2 anonim válasza:
Benzinest vegyel vagy sima dizelt tdit semmikep. Benzinesbol es kisebb is erosebb mint egy nagyobb tdi es nincs is vele annyi baj de ha napi tobb tiz kilometereket kell utaznod inkabb egy sima dizelest. Tdit azert se vegyel mert a sok okor azthiszi, hogy hu de meno azdi meg tdi es en vagyok az utca kiralya... aztan fogalmuk sincs arrol, hogy egy 2literes tdi egyaltalan nem szamit meg joindulattal se gyors vagy jol gyorsulo autonak max az 1.2es twingot megeszi. Tehat ha varosba kisebb tavokra kell venzinest vegyel ha hoszabb utakra sima dizel bar a benzines mindenhova jo igazabol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!