Ez a kocsi nem gyanúsan olcsó?
Nem lehet, hogy elírták az árát? Vagy ennek tényleg ez az ára? Ilyen összegben nem ilyen kategóriás autók szoktak fent lenni.
9-es
Láttam, pont azért írtam. A legutóbbi rulettkerék pedig csöppet sem volt racionális, össze-vissza költekeztek minden hülyeségre. Az automataváltó felújítás sem mindenütt 300-400 ezer forint, nem mindenütt lehúzásra mennek :)
Csak az ír ilyet, aki nem tudja mit miért csináltak.
Csak a szükséges dolgokat tették rendbe, de azt nagyon. Aki megveszi, jól jár.
Az öregmercis Karesz pedig minden, csak nem lehúzós.
Tisztában vagyok az árakkal, és egyik fő kliense vagyok az ország egyik legjobb szerelőjének is, aki tényleg szereli az autót, és nem csak cseréli az alkatrészeket.
A rulettkerékről meg annyit, hogy ott nem is Kareszről volt szó, ő tényleg a fontos dolgokat rakta rendbe, nem is drágán, utána jöttek a pénzkidobások. Na de nem idevaló ez a téma szerintem.
Nem mindenhol kerül 300- 400 ezrerbe (de inkább 4-5-600ezerbe) egy automata váltó felújítás, csak ahol automata váltókat javítanak...
Az viszont tény, h ez csak 4 fokozatú, így olcsóbb lehet, mint 4-5-600 ezer. De a 3-400 borítékolható!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!