Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ez a kocsi nem gyanúsan olcsó?

Ez a kocsi nem gyanúsan olcsó?

Figyelt kérdés

[link]

Nem lehet, hogy elírták az árát? Vagy ennek tényleg ez az ára? Ilyen összegben nem ilyen kategóriás autók szoktak fent lenni.

2016. jún. 21. 01:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

9-es

Láttam, pont azért írtam. A legutóbbi rulettkerék pedig csöppet sem volt racionális, össze-vissza költekeztek minden hülyeségre. Az automataváltó felújítás sem mindenütt 300-400 ezer forint, nem mindenütt lehúzásra mennek :)

2016. jún. 22. 09:33
 12/14 anonim ***** válasza:

Csak az ír ilyet, aki nem tudja mit miért csináltak.

Csak a szükséges dolgokat tették rendbe, de azt nagyon. Aki megveszi, jól jár.

Az öregmercis Karesz pedig minden, csak nem lehúzós.

2016. jún. 22. 10:39
 13/14 anonim ***** válasza:

Tisztában vagyok az árakkal, és egyik fő kliense vagyok az ország egyik legjobb szerelőjének is, aki tényleg szereli az autót, és nem csak cseréli az alkatrészeket.

A rulettkerékről meg annyit, hogy ott nem is Kareszről volt szó, ő tényleg a fontos dolgokat rakta rendbe, nem is drágán, utána jöttek a pénzkidobások. Na de nem idevaló ez a téma szerintem.

2016. jún. 22. 13:20
 14/14 anonim ***** válasza:

Nem mindenhol kerül 300- 400 ezrerbe (de inkább 4-5-600ezerbe) egy automata váltó felújítás, csak ahol automata váltókat javítanak...

Az viszont tény, h ez csak 4 fokozatú, így olcsóbb lehet, mint 4-5-600 ezer. De a 3-400 borítékolható!

2016. jún. 22. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!