Elromlott az ECU-m. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Vw polo classic 2001. AUA motorkód. Nincs hozzá sehol bontottan. A gyári meg több száz ezer forint...2016. jún. 22. 10:16
3/16 A kérdező kommentje:
3 szerelő is erre tippelt, még mielőtt a 4ik elkezdte vizsgálni. A mostani szerelőm abszolút profi. Minden tökéletesen működik a motorral. Van gyújtás, üzemanyag is rendben, kompresszió is tökéletes. A folytószelepház(ami típushiba és stb.) is tökéletesen működik. Mégis alapjáraton dadog a motor. holott minden ki van takarítva pucolva minden minden. A trafóm is tökéletesen és a komplett gyújtás. Magneti Marelli a vezérlő.... olasz rosseb!
2016. jún. 22. 10:36
4/16 A kérdező kommentje:
Szépen jár alapjáraton egy ideig. Aztán fogja, gondol egyet és rányít a pillangószelep és befúj neki. Mint ha nem lenne jó. Pedig jó! Csak az ECU úgy gondolja, hogy rossz.
2016. jún. 22. 10:39
5/16 anonim válasza:
Azért én nem vennék másikat. Nem "egyszerű szerelővel" kell megnézetni, mert azok nem értenek ilyen dolgokhoz. Olyan szakember segítsége kell, aki kimondottan elektronikai dolgokkal fogalakozik, megvan hozzá a műszerezettsége és hajlandó tesztelni is akár napokon át. A legelképzelhetetlenebb helyen is lehet a hiba.
6/16 A kérdező kommentje:
Ért hozzá és van hozzá mindene. Napokon át tesztelte. Olyan autókat csinált meg, amit a komoly szervizekben nem tudtak. Azt mondta ha Bosch lenne az ECU semmi baj nem lenne. De ez...
2016. jún. 22. 10:51
7/16 anonim válasza:
majd ha a Novoth Tibi műhely is azt mondja rá, akkor tényleg ECU-hiba, addig csak szerelői tekintélymegőrzési kísérlet.
Ha az említett szakműhely N.T. volt, akkor én kérek elnézést.
9/16 anonim válasza:
Valami kis érzékelőt kell cserélni csak szerintem.
10/16 anonim válasza:
Csak a Bosch, mi?... Képzeld a Marelli az én autómban teljesen hibátlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!