Akik pendrive-ról hallgatják a zenét a kocsiban, ki szoktátok húzni a pendrive-ot a fejegységből ebben a nagy melegben? Árt neki, ha bent van hagyva az autóban?
Én soha nem húzom ki.
Igaz nekem microSD kártya van egy microsd->usb átalakítóval a rádióba dugva, de ha nem arról szól a zene, akkor semennyire sem melegszik, ha róla, akkor meg csak egy kicsit meleg.
A rádió kiskönyvében írták, hogy nem tesz jót a pendrive-nak nyáron a nagy meleg ami az autóban van, ezért vegyük ki.
De szerintem is hülyeség, meg én sem akarom mindig kihúzogatni.
"A rádió kiskönyvében írták, hogy nem tesz jót a pendrive-nak nyáron a nagy meleg ami az autóban van, ezért vegyük ki."
Persze mert a bóvlibb műanyag pendrive-ok szétolvadhatnak, ha a kocsi kint áll a 35 fokban bent van 50-60 fok is akár!
De ezt kb annyira kell komolyan venni, mint, hogy minden gyógyszernél leírják, hogy hirtelen halált okozhat!
Ha netán 1 millióból 1 így jár, őőőők leírták a kockázatokat, mi a problem? Nah szerintem ennyire kell ezt komolyan venni.
De itt még mindig jobb a helyzet mint az amcsiknál ahol már a mikrónál is jelezni kell, hogy nem lehet macskát szárítani benne! (már ha igaz az urban legend)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!