Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nem megy a vezetés, hatalmas...

Nem megy a vezetés, hatalmas pancser vagyok. Érdemes erőltetni?

Figyelt kérdés
Férfi létemre nagyon nagy pancser vagyok, figyelmetlen, suta. Nem tudok egyszerűen odafigyelni több dologra.. Táblák, gyalogosok, megfelelő sáv, megfelelő sebesség, valamint néha rámjön a kapkodás és egyszerűen elbalfxszkodom az egészet, párhuzamos sávból külsőről belsőre megyek, vagy fordítva. Gyalogost nem veszem észre, index sokszor lemarad. Volt amikor majdnem bementem a behajtani tilosnál, mert csesztem ránézni a táblára. Parkolás is csak megyeget, 1 javítással mindig sikerül beállni, de ez is csak javítással.. Hatalmas önbizalommal és optimizmussal indultam neki, kresz vizsga elsőre meglett, tudtam is mi hol van az autón, szépen el is mentem az első órákon, de ahogy egyre több lesz, mintha visszafelé fejlődnék. Kereszteződésnél nem vágom hirtelen kinek van elsőbbsége, míg kresz vizsgán fél másodperc alatt rávágtam mi a sorrend.. Dízellel képes vagyok lefulladni, meg a rengeteg figyelmetlenség. Annyira elment a kedvem, hogy legszívesebben abbahagynám, mert úgy érzem nem nekem való ez a jogosítvány. Nemtudom mivel tudnám újra a meghozni hozzá a kedvem. 22 órával olyan vagyok, mint aki most ül legelőször volán mögött..

2016. jún. 22. 20:46
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat. Most sikerült megnyugtatni egy kicsit a válaszok alapján. Nem vagyok önkritizáló, stresszes, csak azt hittem majd ezt az "akadályt" is olyan könnyen veszem majd, mint az előzőeket. (iskola, nyelvvizsga stb.) De sajna marhára nem így jön le. :D

Megpróbálok pozitívan és tiszta, átgondolt fejjel menni gyakorolni, mert elég fontos lenne a jogsi, hogy meglegyen.

Köszönöm a válaszokat!

2016. jún. 23. 21:24
 22/30 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem milyen nyelvvizsgád van?
2016. jún. 24. 09:13
 23/30 anonim ***** válasza:
francia
2016. jún. 24. 11:35
 24/30 anonim ***** válasza:
Aha, akkor te nárcisztikus személyiség vagy. Olvasgass ebben a témában, azt javaslom. Már ha az egód megengedi ezt.
2016. jún. 24. 13:31
 25/30 A kérdező kommentje:

C1 angol,

B2 német van tervben.

2016. jún. 24. 19:10
 26/30 anonim ***** válasza:

C1?

Itt egy kérdés neked, ezzel a c1-el mennyit értessz meg pl. egy angol nyelvū filmbõl? Õszintén?

2016. jún. 24. 22:00
 27/30 anonim ***** válasza:
C1-el már jól lehet érteni a filmeket.
2016. jún. 25. 09:45
 28/30 A kérdező kommentje:

Talán lesz belőlem valami, leálltam 1 hónapra, tanulgattam a szabályokat, átgondoltam, összeszedtem az erőmet hozzá, most jobban megy. Oktatóm is mondta, hogy abszolút megérdemlem a jogosítványt, van érzékem hozzá. Próbálok a legjobban hozzáállni, kihozni magamból a maximumot. Remélem sikerül. :)

Köszönöm a válaszok!

2016. aug. 10. 15:47
 29/30 anonim ***** válasza:
100%

Elején én is, azzal foglalkoztam mennyi órát kell vegyek még, mert levezettem a kötelező 30-at. Nem kell, ezzel foglalkoznod. Nem vagyunk egyformák. Engem mondjuk senki nem tanított előtte vezetni, analfabéta módjára mentem oda. 42 óránál említette a vizsgát az oktatóm. Itt 50-dik óráig be voltam fizetve. Utána még vettem 10 órát, mert elég távol volt a vizsgaidőpontom. Másodszorra lett meg a forgalmim, elsőre izgultam is, meg egy kihalt helyen nem jeleztem a sávon belüli parkoló jármű kikerülését, így megvágtak.

Éreztem akkor szétcsesz az ideg, de nem szabad feladni.

Ha megvan a jogsid, minél többet kellene majd gyakorolnod. Eleinte helyben, majd szép lassan máshol is.

Sok ismerősöm van, meglett a jogsi, nagy szám volt 1-2 hónapig aztán évente vezetnek egyszer, kétszer. Ennek nem látom nagy értelmét.

2016. aug. 10. 19:27
 30/30 anonim válasza:
Na hogy allsz a vezetéssel? :))
2016. szept. 18. 12:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!