Nem megy a vezetés, hatalmas pancser vagyok. Érdemes erőltetni?
Köszönöm az eddigi válaszokat. Most sikerült megnyugtatni egy kicsit a válaszok alapján. Nem vagyok önkritizáló, stresszes, csak azt hittem majd ezt az "akadályt" is olyan könnyen veszem majd, mint az előzőeket. (iskola, nyelvvizsga stb.) De sajna marhára nem így jön le. :D
Megpróbálok pozitívan és tiszta, átgondolt fejjel menni gyakorolni, mert elég fontos lenne a jogsi, hogy meglegyen.
Köszönöm a válaszokat!
C1 angol,
B2 német van tervben.
C1?
Itt egy kérdés neked, ezzel a c1-el mennyit értessz meg pl. egy angol nyelvū filmbõl? Õszintén?
Talán lesz belőlem valami, leálltam 1 hónapra, tanulgattam a szabályokat, átgondoltam, összeszedtem az erőmet hozzá, most jobban megy. Oktatóm is mondta, hogy abszolút megérdemlem a jogosítványt, van érzékem hozzá. Próbálok a legjobban hozzáállni, kihozni magamból a maximumot. Remélem sikerül. :)
Köszönöm a válaszok!
Elején én is, azzal foglalkoztam mennyi órát kell vegyek még, mert levezettem a kötelező 30-at. Nem kell, ezzel foglalkoznod. Nem vagyunk egyformák. Engem mondjuk senki nem tanított előtte vezetni, analfabéta módjára mentem oda. 42 óránál említette a vizsgát az oktatóm. Itt 50-dik óráig be voltam fizetve. Utána még vettem 10 órát, mert elég távol volt a vizsgaidőpontom. Másodszorra lett meg a forgalmim, elsőre izgultam is, meg egy kihalt helyen nem jeleztem a sávon belüli parkoló jármű kikerülését, így megvágtak.
Éreztem akkor szétcsesz az ideg, de nem szabad feladni.
Ha megvan a jogsid, minél többet kellene majd gyakorolnod. Eleinte helyben, majd szép lassan máshol is.
Sok ismerősöm van, meglett a jogsi, nagy szám volt 1-2 hónapig aztán évente vezetnek egyszer, kétszer. Ennek nem látom nagy értelmét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!