Havi 1000, maximum 1500km használat mellett megéri nyári gumikat venni autóra, vagy vegyek télit?
Nekem a fék, illetve motor tűzforróra hevíti a gumikat, a téli nem sokéig húzná.
Tegnap is 170-ről kétszer fékeztem le 60-ra úgy, hogy még éppen nem kapcsolt be az abs, de már félig hallatszott a csikorgás a kerekeknél, tapadáshatáron, aztán megfogtam a nyárikat, elég forró volt kb 50-60 fokos. Nálam lehet eldurrana egy téli nyáron. Én használom is a kerekeket, hadd kopjanak a kopó dolgok.
12.
Nem NFS, csak autóversenyző voltam, és nincs benne félelem érzet, illetve nem féltem a kocsikat, a sajátomat se, de nem őrültségből, hanem önbizalom miatt, nekünk ez olyan mint amikor pl, te leugrasz reggel az ABC-be felvágottért, teljesen normális.
Hát én nem tudom kit ismersz, de én a legnagyobbakkal versenyeztem, kivéve Micheliszt, mert ő előttem kezdte sokkal, fiatalabb vagyok nála.
Szerintem ők is hasonlót tudnának mondani (pályaversenyzők, nem RC), hogy télit nyáron fenn hagyni felelőtlenség. Bármikor eldurranhat, illetve nyúlik. 10 fokig oké, de aztán nagyon leromlik a tapadása.
"Szerintem ők is hasonlót tudnának mondani (pályaversenyzők, nem RC), hogy télit nyáron fenn hagyni felelőtlenség."
Ebben speciel egyetértünk.
Faluvégi parasztrally, lefingott zsigával...
Egy igazi versenyző az sportember. Sosem arcoskodik ilyen gyökér stílusban.
Nem tudom mire van a Szalay Balázsnál kb. 10x nagyobb arcod. Őt már volt szerencsém látni, nem kicsit szerényebben adja elő magát mint te.
Érdekes, hogy pár havas napot emleget csak valamelyik idióta, de azt senki sem írta le még, hogy nem csak azért kell a téli gumi, mert esik a hó.
6 fok körül már a télinek jobbak a paraméterei, mint a nyárinak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!