Aprilia Sr 50 63 km/h-nál többet nem akar menni. Miért?
Mindenhol írják, hogy ezek a motorok 80-at kényelmesen visznek, és olyan 70-es tempóval kimennek a világból is.
Nekem egy Sr 50 old típusú Apriliám van.
Mi lehet ennek az oka? Egy gyűrűzés már lehet ráférne? Vagy fel kellene esetleg fúrni, vagy mi? Az előző tulaj azt mondta, hogy nála 95-öt ment, pedig Ő sem volt egy pehelysúlyú, tehát ezért nem értem, miért nem akar pörögni ennél többet.
"Az előző tulaj azt mondta, hogy nála 95-öt"
Királyfi, te még hiszel a mesékben?
Nem hiszek a mesékben, de biztos, hogy újkorában ez a motor ment ennél többet is.
Elvileg "sport" robogók ezek, vagy mi a fene, de a sport szó az nagyon idézőjeles, mivel azért csak 50 köbcentis gépről beszélünk, ez mégse egy GSX-R..
Nem azt várom, hogy 250-nél még húzzon a motor, de ezt a 63 km/h-át keveslem kicsit, bár aztán a fene tudja.
Igazából csak azért érdekel a dolog, mert minden netes oldalon 70-80 km/h-ás végsebességeket írnak.
Nem mondanám, hogy sok kis rövidtávot megyek. 30 kilométert megyek vele általában egyhuzamban.
Egyébként azt nem írtam, hogy a motor fél évet állt, ezért arra gondolok, hogy esetleg az ékszíjat ki kellene cserélni, vagy fogalmam sincs.
Az is lehet, hogy a kipufogó van tele dzsuvával, mert amikor elsőnek beindítom, akkor kegyetlenül füstöl, de megyek vele pár száz métert és ez a jelenség elmúlik.
Igazából a blokkal, ahhoz képest, hogy fél évet állt, még semmi baj nem volt. Nemrég voltam vele Kecskeméten is, ami tőlünk 26 kilométerre van, és abszolút nem gyötörte meg a táv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!