Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Napi 50km munkábajárósnak...

Napi 50km munkábajárósnak szívódízel?

Figyelt kérdés

amiket néztem:

Ibiza SDi, Fabia SDi, Polo SDi, 206 1.9d

Főként munkába járni kéne, főúton 25-25km oda vissza, meg városban rohangálni, viszont nem nagy a város.

Első autó is lenne, és olyan fél millió környékén néztem őket, max 700ig klímával. Más extra annyira nem is érdekel.

TDi-t néztem, de sok a kereskedőknél árult autó, nincs arra garancia, hogy nem tekerték az óráját. SDi-re viszont nincs igény így azt nem nagyon importálnak haza.

2016. jún. 24. 21:07
 1/3 anonim ***** válasza:

Teljesen jó, de előzni kihívás velük bármit. Ha ez nem zavar, akkor vegyél egyet bátran. Városban annyiból jobb, mint a tdi, hogy nem ölöd a turbót, nincs ami tönkre menjen.

(Szintén egy szívódízellel járok)

2016. jún. 25. 09:40
 2/3 anonim ***** válasza:
Bőven elég erejük van ilyen használathoz. Én is hajtok szívót (2,3), és ha odalépsz, azért ezek is mennek olyat mint egy kisebb benzines. Cserébe nagyon jól fogyasztanak, ami napi használatnál a fő szempont.
2016. jún. 25. 10:25
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha nem ragaszkodsz foggal körömmel a szívódízelhez meg a felsoroltakhoz,akkor azért esetleg megnéznék 1-2 szívóbenzines japánt is.

Suzuki Swift 1.3,Mazda 323 1.5,Honda Civic 1.4

Mind közismerten megbízható autó,kis fogyasztással,és hát azért szimpátia ide vagy oda,jóval nagyobb műszaki színvonalat képviselnek ezek a szívóbenzinek,mint azok az sdi 1.9-ek,és mellette menni is tudnak azért.

2016. jún. 25. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!