Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha a kocsim lökhárítója...

Ha a kocsim lökhárítója rohad, az karosszériahibának számít?

Figyelt kérdés

25 éves autóm van, és sehol sem rohad, kivéve a két lökhárító.

Azok is azért, mert az elsőt az előző tulaj megszaggatta a padkával, a hátsóval meg szintén rátolatott valamire, és az alsó része eldeformálódott, ott pedig elkezdte enni a rozsda.

Néztem, de mögötte sem rohad, lökhárítót kell cserélni, és kész.

Nekem mégis azt mondják,hogy szét van rohadva az egész autó, ami bosszant, mert én úgy gondolom ez nem karosszéria munka.Ráadásul nem is az "autó hibája", mert egy fiatal autó is szétrohadna egy idő után ha a sérülést nem javítják rajta.

(le fogom cserélni, csak előbb a belsővel foglalkoztam)

2016. jún. 25. 11:54
 1/1 anonim ***** válasza:
Hát a karosszériához tartozik tehát annak számít de igazából én nem foglalkoznék ki mit mond, majd ha arra kerül a sor lecseréled ettől nem lesz más a kocsi akinek nem tetszik az meg vegyen neked egy másik lököst :D nem nagy ügy.
2016. jún. 27. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!