S51-es Simson benzintankjáról szeretném fémig lemaratni a festéket meg a glettet, mivel tegyem?
Figyelt kérdés
kromofágra gondoltam, de azt mondják már nem olyan erős2016. jún. 25. 22:56
1/4 anonim válasza:
A mostani kromofágok már tényleg nem valami jók. De lehet vele próbálkozni. Én pl. vettem pár ív dörzspapírt, és kézzel csiszoltam le a motorom vázát, tankját, dekliket, sárvédőket... Jó kis múlatság volt :-)
2/4 A kérdező kommentje:
szóval annál valami erősebbet kérjek, utána pedig majd erősen, párszor átmosom hígítóval, ha felmarta, akkor spaklival is levakarhatom? félek megsértem a fémet
2016. jún. 27. 15:41
3/4 anonim válasza:
Igazából dörzspapírral sem nagyon sérted meg a fémet.
Persze, nem a 120-as papírozás után kell fújni a festéket, hanem fokozatosan egyre finomabb papírral felcsiszolod, a 800-as után lehet fújni pár réteg fillerrel, ami kitölti az apró karcokat. Majd ennek finomcsiszolása után már a szín jól fog terülni, ill. nem látszódnak meg a karcolások.
De persze azért a kromofágos megoldás sem halott ötlet, csak sokszor kell átkenni, várni, letúrni.
Vagy ha mindezektől meg akarod kímélni magad, akkor elviszed valakihez aki foglalkozik homokfúvással. Azzal hamar, szépen megcsinálják fémtisztára.
Nekem nagy 15 literes tankot csináltak 4ezerért, távolabb a dővárostól még olcsóbban megcsinálták volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!