A nagymotor jogosítvány miből áll?
Figyelt kérdés
19éves vagyok és leszeretném tenni A2-re a nagymotor jogosítványt de én úgy hallottam ,hogy ha megvan autóra a jogsim akkor elég csak egy különbözetit tennem ami abból áll ,hogy megyek pár kört a tanpályán + városban pár órát és utána vizsgázhatok is. Ez tényleg így van ?2016. jún. 26. 12:51
1/3 anonim válasza:
Amire te gondolsz,az az A1.(a köztudatban B125,de valójában könnyített A1).
A2 teljesen független a B-től!
2/3 anonim válasza:
Mit szeretnél? A nagymotor A korlátlan(24 éves kortól), az A2 35kw ig van(18 éves kortól), az A1 pedig 125ccm. B jogsival+különbözeti vizsgával max. 125ccm mozort vezethetsz. De ha van A2 jogsid 20 évesen vizsgázhatsz A korlátlanból.
3/3 anonim válasza:
akkor kéne egy olyan, hogy B400 :) vagy nemtudom hány köbcentitől van az A2 de valahogy így 400cm3 körül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!