Menet közben leállt a motorom, miért?
Figyelt kérdés
Yamaha DT 125, volt már hogy egy hosszabb menet után nem akart beindulni, vártam fél órát aztán indult. Ma mentem vele, mondjuk eléggé húztam is neki erre megállt és nem akart ugyan úgy beindulni mint az előző sztorinál. Rúgásnál pöfög kicsit füstölget mint szokott, adok neki egy kis gázt és lehörög és nem indul. Mi lehet a baja? Karburátort kellene beállítani? Vagy azért áll le mert túlmelegszik?2016. jún. 26. 20:57
1/2 A kérdező kommentje:
Ja és még egy dolog ami nem tudom mi lehet hogy beindítom szivatón hagyom kicsit hogy pöfögjön és a pöfögés mellet néha egy nagyon pöffen is és szinte kilövi a füstöt.
2016. jún. 26. 21:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!