Lexus IS 250-et vagy Skoda Superbet vennétek? Miért?
Fugg sokmindenntol, de ha tehetném én mindenképp a lexust.
2016. jún. 27. 10:51
A kettő közül Lexust ,japán párti vagyok :)
Amugy meg HONDA :D :D :D
2016. jún. 27. 12:08
Egy kollégámnak van IS250.Imádja, mert megbízható és a teljesítményéhez képest keveset fogyaszt. Viszont azt mondta, belülről kicsi, hátul hiába kényelmesek az ülések, gyakorlatilag nincs lábtér.
2016. jún. 27. 14:31
Lexus nem olyan jó, mint amilyen akarna lenni, míg a Superb a kategóriában az egyik, ha nem a legjobb. Én csakis a Superbet venném.
2016. jún. 27. 15:17
Ugyanazért az árért vagy régebbi, sokat használt Lexus, vagy fiatalabb, talán kevesebbet is futott Superb jön ki. Nekem ez alapján a Superb értelmesebb lehetőségnek tűnik. De a Lexus meg érdekesebb, sportosabb és menőzősebb.
2016. jún. 27. 23:46
6/10 A kérdező kommentje:
Igazaból 13 éve gyűjtöm a pénzem Superbre. Általános iskola ballagótól kezdve minden pénzemet egy bankszámlán gyűjtöm, amit a szüleimtől havonta kaptam/ kapok, az osszes diákmunka, meg amit az egyetemen is spóroltam. 1 éve dolgozom Németországban. Mikor egyetemre kezdtem járni, szüleimtől kaptam egy skoda fabiat, de a szuleim octavianat is vezetgettem. Most lehet megkapom es mondjuk meg is erdemlem, hogy ilyen fiatalon mire nekem ilyen autó, de aki ismer, az tudja, hogy mindenem a divat, márka, minőségi dolgok. Annyira boldog vagyok, h végre összekuporgattam annyi pénzt, hogy vegyek egy saját legújabb Superbet, de találkoztam a Lexussal, ami eléggé tetszik, és nagyjából az IS szériából tudnék is venni.
Most nagy dilemmában vagyok. Esetleg tudtok még valami hasonló àrban lévő, hasonló kinézetű autót?
7/10 Hanyes válasza:
Nem igazán egy kategória a két autó, főleg méretben, ha egyedül, vagy másodmagaddal használnád legtöbbet az autót, és nem vagy kosárlabdázó, akkor a Lexus, egyébként a Superb. Bár egy-két személyes használatra egy jól felszerelt új Octávia ésszerűbb választás szerintem.
2016. júl. 4. 08:21
A két autó ég és föld. A Skoda európai, míg a Lexus japán, Skodához könnyebben szerzel alkatrészt, és olcsóbban is. A Lexus meg hátul hajt (télen jó buli). Lexust inkább akkor vegyél ha élvezni akarod a vezetést, de én a Superbet ajánlanám, főleg az 1.9 tdi-ket, nagyon tartós az a VW motor.
2016. júl. 4. 11:34
Lehet, hogy le fogtok pontozni, de az én véleményem ez után a mondat után: "13 éve gyűjtöm a pénzem Superb-re" - Szóval véleményem szerint 3-5 év spórolásnál többet nem szabad autóra költeni. Hogy fogod a szervizelésre és használatra fordított pénzt a jövőben úgy megspórolni, hogy utána jó esetben 6-8 év után tovább lépj egy másikra. Ha csak nem egy olcsóbbat akarsz venni utána ha elhasználtad.
2016. júl. 14. 15:22
10/10 A kérdező kommentje:
Na, de akkor még nem volt jövedelmem. Már külföldön dolgozom a végzettségemmel és nem papaszkodhatom a fizetésre. A mostani fizetésemből nyílván hamarabb összejönne, mint nyári diákmunkából és ajándékokból :)
Kapcsolódó kérdések: