Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Audit vagy BMW t vegyek?

Audit vagy BMW t vegyek?

Figyelt kérdés
Nézegettem autókat 1.5 milla körül.Vanank szép A4 esek és szép 318 asok is.A gondolatmenetem a következő.Akinek BMW je van az szereti elnyomni neki,ezért azok inkább szét vannak hajtva.Az Audi meg az az autó amivel 40-50 el vagánykodunk a városba,inkább a luxus,nem a sport.Így egy 150-200 ezer kilóméterbe lévő audi elvileg megkíméltebb kellene legyen mint egy azonos BMW.Szerintetek?Van ennek értelme?
2016. jún. 27. 12:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Tanúsítom, hogy a 2.5 TDI 12-őt eszik a városban, nem éppen a takarékos turbódízelek közül való. De azért nem muszáj 2.5-öt venni, jó lesz egy 1.9 PDTDI, vagy mondjuk egy 1.8 turbóbenzin?
2016. jún. 27. 21:54
 12/14 anonim ***** válasza:

Abszolút rossz következtetéseid vannak kérdező.

Ha jól sejtem az évjáratot amit 1.5 millióból kifoghatsz, akkor annak csak az órájában lesz 150-200 ezer km, de igazándiból meg ennek a duplája, vagy akár triplája bármelyiket is veszed meg. Ennyit a megkíméltségről.

Inkább azt nézd hogy éppen még jónak tűnő állapotban legyen és tarts tartalékban pár százezret a váratlan javításokra.

2016. jún. 27. 23:03
 13/14 A kérdező kommentje:
Tényleg nagyon szép a belseje annak amit linkeltél,de ha autót veszek akkor olyant szeretnék ami tetszik.Valamiért sokkal jobban megfognak az A4 esek,főleg a "seggük".Mindenképpen 1.8 ast akarok turbóst,gyári 150 pacival.2000 köbcenti fölé nem akarok menni a "luxus adó" miatt.Nem tudom Magyarországon hogy működik,de nálunk a 2000 köbcenti fölötti autókra olyan adó van amit nem igen fizet meg az átlagember.
2016. jún. 28. 16:43
 14/14 anonim ***** válasza:
Csak nem erdélyi vagy? :D
2016. jún. 28. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!