Szerintetek érdemes Astra G Coupe-t venni?
Figyelt kérdés
Motorikusan vagyok kíváncsi, hogy mennyire megbízhatóak. Van belőle két féle 1.8-as benzines. 116 és 125 lovas. Melyik a jobb konstrukció, melyik eszi kevésbé az olajat? Jók ezek az Opel 1.8-as benzinesek? Nem sok nekik a 180-200ezer km? A Vectra C 1.8 benzin megint egy mas motor, mivel nem ennyi lóerő van benne.
és
2016. jún. 28. 00:06
1/1 anonim válasza:
Nem akarlak lebeszélni róla, de ezek ennyiért méreg drágák.. 14 éves 180.000 km és 900.000Ft. Én a 2007-es Mondeom vettem magánszemélytől 1.300.000-ért 130.000km-el. Most a tudat kell, hogy coupe, vagy inkább a sebesség? Egy 2.0-es benzines 130-140 lóval már szépen szedi a lábát. Igaz Mondeo-ból van 3.0-ás V6-os 180-190lóerővel. Az meg már azért többet is tud mint ez az Astra. Ez persze az én véleményem, ahogy gondolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!