Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A dízelautók miért mennek...

A dízelautók miért mennek jobban, mint a benzinesek?

Figyelt kérdés

A sógoromék most vettem nemrég egy Fluancet.

Kis, 1500 köbcentis dízelmotor van benne, de 110 lóerőt tud.

Nekem J Astrám van, 1.6 benzines 115 le.

Mégis, a Fluance jobban megy, annak ellenére, hogy nagyobb, nehezebb autó.

Könnyedén lehet vele előzgetni a hosszú kamionokat, ugrik, mint egy szöcske.

Sokkal jobban, mint az én autóm.

Bónuszként, meg, alig fogyaszt az a Fluance.

Ha egy 1.5 dízel ilyen szépen elmozgat egy ekkora autót, akkor mit tudhatnak a 2 literes, vagy ahhoz közeliek?

Sajnos nem volt még alkalmam vezetni olyat.

2016. jún. 28. 19:22
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
Amúgy pont azt gondoltam,hogy ha 3.ba indulsz 80-nál akkor alacsony a fordulat a hondának,hisz nagyon fent élnek a hondák.
2016. júl. 1. 15:53
 32/39 Tomcatters ***** válasza:
Hat ,en is sajat tapasztalat alapjan irtam :) Kb ra ,mert nem mertem,de erzesre joval kevesebb mint 6 mp 5.3 belefér simán :) Ez total gyári nulla tuning :)
2016. júl. 1. 16:05
 33/39 anonim ***** válasza:
ja hát ilyet nem igazán lehet érzésre megmondani :D Ez sajnos ilyen,le kell mérni :D azért tizedmásodperceket érzésre... mi vagy te valami ufo? :D Holnap méréssel gyere vissza,anélkül vissza se gyere.
2016. júl. 1. 16:15
 34/39 Tomcatters ***** válasza:
Faterom munkatarsanak 2012 a4 2.0pdtdi jet odavertem 143le gyarilag :) (es ő tipikus az a fajta aki kettőszarovonalon előz ... :) szoval nem hagyta magát de.... XD
2016. júl. 1. 17:06
 35/39 Tomcatters ***** válasza:
*Crtdi
2016. júl. 1. 17:07
 36/39 anonim ***** válasza:

kérdés,hogy mennyire "vertél" oda neki.Azért több mint 10 LE-vel kevesebb.

https://www.youtube.com/watch?v=ZX8pfgx6iOI

6.4 sec körül van ennek a 80-120 4.ben

2016. júl. 1. 17:26
 37/39 Tomcatters ***** válasza:

Az mindegy ő az a fajta aki oda van az autójával ... utanna 2 hetig nemallt szoba faterommal,mert faterom is mellettem ült ....

Annyira nem tudtam ,mert fekeznem kellett utolertunk egy kamiont de mar lőtte voltam, és mögüle indultam,mert városba zarovonalon megelőzött (vácon )

Vac es Katalinpuszta között 2-es uton ,csak gombasi elagazó után utolertünk egy kamiont (Nemtudom merre vagy ismerős vac es retsag közotti 2 en .. elég kanyargós arra az út

2016. júl. 1. 17:36
 38/39 Tomcatters ***** válasza:
Es az audi előtt neki is hondaja volt egy 1.4 civic .. azzal is mindig oda volt... nem engedett volna senkit magaelé, inkabb elevagott ,volt ugy, h majdnem belerongyoltak emiatt hatulról
2016. júl. 1. 17:40
 39/39 anonim ***** válasza:
hát az bolond :D amúgy nem vagyok ismert arra
2016. júl. 1. 18:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!