Vagytok még akik nem tisztítottatok klímát?
Figyelt kérdés
Nekem kicsit elcsúszott a dolog.Annyira egybként nem hiányoltam még a klímát,talán 2 nap volt amikor jó lett volna.Lehetséges,hogy még sokan mások sem tisztítottak klímát?Ózongenerátoros tisztítás megér 4500FT-ot?2016. jún. 29. 11:42
1/4 anonim válasza:
a homasitában veszel egy klímafertőtlenítő szprét, és a leírás szerint használod...negyed óra, és kész.
évekig elvagy egy flakonnal.
2/4 A kérdező kommentje:
azok nem jók semmire,használtam de ugyanúgy büdös maradt a klíma.Ezekről a spraykről semmi jó tapasztalatom nincs.
2016. jún. 29. 12:50
3/4 anonim válasza:
Sz@rt érnek ezek a sprayk.
Én először ki szoktam mosni slaggal a hőcserélőt (kifolyik a kondenzvíz kivezetőn). Utána ózonos tisztítás, aztán utána ózon. Idáig évente szoktam tisztíttatni, de most idén kimaradt, mert teljesen friss illata van.
4/4 anonim válasza:
Sprayből habosat kell használni.Én vagy Motip-ot vagy Preventet szoktam venni.Teljesen jó mind2ő.Normálisan beosztva 2 alkalomra elég.A Motip egyébként kiadósabb,és az illata is jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!