Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lányok, ez inkább vonzó vagy...

Lányok, ez inkább vonzó vagy taszító a számotokra?

Figyelt kérdés

Ha valaki 25 évesen ilyen kocsival mászkál. De legálisan (külföldi munka) kereste meg a rávalót?

Pozitívan vagy inkább negatívan hatna rátok egy ilyen autó? Nem lenne, drogdealer, vagy ügyeskedő üzente ha meglátnátok?

[link]

2016. jún. 30. 23:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nekem az a furcsa, hogy a lányok véleményét kéred ki az autódról. Mintha nem lenne önbizalmad, és visszajelzést szeretnél kapni.
2016. júl. 1. 13:08
 12/14 anonim ***** válasza:

Azt hittem, valami nagy cucc lesz, de ez csak egy sz..os bmw, nem tudom, miért van elszállva tőlük mindenki. Rondák és rossz az ár-érték arányuk.

Azt gondolnám az illetőről, hogy fontosabb neki az, hogy felvághasson, mint az ésszerűség, az ilyen embereket pedig nem szeretem, szóval negatívum lenne, NAGYON nehéz dolga lenne, ha meg akarna győzni arról, hogy rendes ember.

A barátom anyukája Tigrájával járt mikor összejöttem vele, pont nem a kocsi "menősége" alapján választok, de sokat elmondhat a gazdi személyiségéről.

22/L

2016. júl. 2. 10:48
 13/14 anonim ***** válasza:

Pont az a gond hogy használtan jó ár-érték arányban vannak. Ezért veszik meg sokan, csak azt nem tudják hogy ezek az autók idősebb korban már megbízhatatlanok.

[link]

2016. júl. 2. 14:46
 14/14 anonim ***** válasza:
Az viszont igaz, hogy az új BMW-k-nek a legrosszabb az értéktartása, és nem véletlenül.
2016. júl. 2. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!