Vágod az Angol közlekedést?
2016. júl. 1. 17:03
1/7 anonim válasza:
Vágom tesó, lökjed csumára, ha az utolsó kijáraton akarod csapatni a fankit, akkor jobbra basz0d a járműt, ha érted mire gondolok.
2/7 A kérdező kommentje:
Nem egészen értem. Ha a belső sávban vagyok, minek az a jobbra nyíl? Nálunk ha egy sávban ilyet látok, az azt jelenti, hogy a kereszteződésben jobbra kanyarodhatok.:)
2016. júl. 1. 17:38
3/7 anonim válasza:
Az a lényeg, hogy kétsávos a körforgalom, ha a második kijáraton akarsz kimenni (vagy megtenni egy teljes kört) akkor használd a belsőt, ha egyenesen, akkor a külsőt.
4/7 A kérdező kommentje:
Elég furcsán adják elő. :)))
Köszi!
2016. júl. 1. 17:54
5/7 anonim válasza:
Ööö ez Magyarországon is teljesen így van.
Ugye azt vágod, hogy Angliában a körforgalomban fordítva mennek? Így szerintem már logikus a dolog, nemde?
6/7 anonim válasza:
Teljesen igaza van ötösnek, talán Magyarországon még nem is feltétlenül nyilazzák, mint itt.
7/7 anonim válasza:
Ott kicsit szigorúbbak a szabályok a körforgalomra és a besorolás mikéntjére nézve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!