Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért vált ki ilyen indulatoka...

Miért vált ki ilyen indulatokat a Land Rover az utakon?

Figyelt kérdés
Néhány hónapja vezetek egy Land Rover Discovery-t és azóta folyamatosan belémkötnek minden ok nélkül az utakon. Értetlenül állok a jelenség előtt. Néhány példa a közelmúlt eseményeiből: 1. haladok normális sebességgel teljesen szabályosan a saját sávomban. Jön szembe egy Volkswagen Polo, majd amikor egymás mellett elhaladtunk az ablakon kihajolva érces hangon kiabált nekem a sofőrje, hogy a k. anyád! 2. Megint csak haladok szabályosan egy kétsávos úton a külső sávban amikor a belső sávban mellém érkezik egy koszos, munkásokkal teli furgon. Szándékosan haladtak mellettem és kikönyökölve az ablakon látványosan bámultak rám és mutogattak. Úgy tettem mintha nem látnám és nem reagáltam mert éreztem, hogy baj lenne belőle. Letértem az útról a következő lehetőségnél. 3. A belvárosban mentem, amikor egy kereszteződésnél megálltam, elsőbbséget adva egy piros Suzukinak. Miközben befordulva elhaladt mellettem kikiabált a sofőr, hogy: "Ne villogjál!" 4. Éppen leparkoltam Budapest egyik nem túl biztonságos részén amikor jött három szakadt pali, gondolom egy kocsmából hazafele, és azt mondták: "mit menőzöl a Land Roverrel? Reggelre nem lesz itt!" Annyit mondtam, hogy hagyjatok békén, majd kerestem kicsit távolabb parkolóhelyet. 5. Tegnap egy áruház parkolójából fordultam ki tolatva jobbra, amikor balról jött egy idősebb házaspár a bevásárlókocsit tolva. A férfi rosszalló tekintettel nézett rám és látszott, hogy fröcsögő szájjal szidalmaz. 6. A belvárosban haladtam egy szűk utcában amikor utolértem egy öreget aki a biciklijével kacsázott előttem. Nagy nehezen lehúzódott az utca szélére, hogy elférjek, majd amikor haladtam el mellette azt kiabálta nekem: "hogy nem bírsz kiszállni..." Ennek visszakiabáltam, hogy: "Addig örülj míg nem szállok ki!" :D Ezeken kívül is történtek még beszólogatások, de ennyivel talán sikerült érzékeltetnem a helyzetet. Kiváncsi vagyok, hogy a Land Rover miért szúrja a szemét sok embernek.

2016. júl. 2. 10:29
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
96%
Ez a sztori annyira, de annyira buzlik a kamuszagtol, hogy ide erzem.
2016. júl. 2. 10:44
 2/15 anonim ***** válasza:
Igazából őket is meg kéne hallgatni, mint az érme másik oldalát, kis képzavarral élve. Lehet hogy tényleg "furán" csinálsz az úton, de neked nem tűnik fel. Azért sztem Bp-n nem akkora durranás egy "Disco" (még csak nem is Range..), hogy a kutya is irigy legyen rá.
2016. júl. 2. 10:56
 3/15 Tomcatters ***** válasza:

Haaat ez érdekes , mivel egy Discovery nem olyan nagy szám , itt nálunk a szomszéd fakitermelő is olyannal jár ,illetve az altalanisiskolaba az ebédkiszállító is :D

Szoval nemtudom :)

2016. júl. 2. 11:14
 4/15 anonim ***** válasza:

Az egy kérdés hogy melyik évjáratból való a kocsi.

Nekem 2014 decemberi range rover-em van. Hát van aki beszól vagy csak megnéz....ez van. Magyarország nem Dubai.

2016. júl. 2. 12:02
 5/15 anonim ***** válasza:

A kérdés nyilvánvalóan kamu, de azért válaszolok:

1: felkapcsolt reflektorral mentél a kitalált autóddal

2: ruha nélkül recskáztál a volán mögött a kitalált autódban

3: valójában neki volt elsőbbsége, csak ez neked nem tűnt fel. a kitalált autódban.

4: ugye megmondták, ohgy reggelre nem lesz ott a kitalált autód? hát már öt perc múlva sem volt ott.

5: mert áthajtottál a néni lábán a kitalált autóddal.

6: egyirányú utcában haladtál a rossz irányban... a kitalált autóddal. csak kerékpáros haladhta forgalommal szemben. Mellesleg a szűk utcában ha akartál sem tudtál volna kiszállni, erre hívta fel a figyelmedet a bácsi.

Ha nagyon unatkozol, miért nem olvasol inkább? Hasznodra válna. Az ilyen kitalált kérdésekkel ellentétben. Az álmodozásból ugyanis sosem fogsz autót venni, ha tanulnál, akkor esetleg vihetnéd valamire...

2016. júl. 2. 13:09
 6/15 A kérdező kommentje:
Az 1. és a 4. válaszolónak: azt hisztek amit akartok, nem fogom bizonygatni egy névtelen fórumon az igazságot. De jól szemléltetitek azt a jelenséget ami miatt a kérdést is kiírtam. Ugyanúgy viselkedtek kint azok az emberek akikről a kérdésben írtam. Azt olvastátok, hogy Land Rover és egyből tele vagytok rosszindulattal, feltételezitek, hogy hazudok és én hibáztam. Tehát a kérdésem továbbra is az, hogy miért vagytok tele ilyen gyűlölettel a Land Rover iránt? :) Egyébként ha kitalált autó lenne akkor minimum egy Mercedes G55 AMG-t találnék ki...
2016. júl. 2. 13:33
 7/15 A kérdező kommentje:
3. válaszolónak: pont ezt gondolom én is, hogy nem annyira nagy szám, ezért nem értem az embereket. Bár ha nagy szám lenne sem indokolná ezt a viselkedést. Egyébként egy 2002-es V8-as, elöl ráncfelvarrott lámpákkal, nagyon szép állapotban.
2016. júl. 2. 13:40
 8/15 anonim ***** válasza:

Bizonygathatod a magadét, de egyértelmúen kitaláció. Az emberek pont leszarják, hogy te Land Roverben ülsz (ahogy én is), hiszen annyira jellegtelen és unalmas tucatautó, hogy ha nem reflektorral közlekedsz vagy üvölt benne a tüctüc, akkor észre sem lehet venni.

Épp ezért kitaláció, nem is értem, miért pont ezt a mesét találtad ki. Unalmas már a lánctalpas Suzuki meg a kormos tdi vs rizsrakéta provokáció?

2016. júl. 2. 13:50
 9/15 A kérdező kommentje:
8-as: nekem csak egy kérdésem van még hozzád. Ha azt írtam volna, hogy Opel Astrám akkor is azt mondanád, hogy kitalált és én vagyok a hibás? Ha annyira tömegautó a Land Rover mint írod, akkor nem értem miért hihetetlen egy fórumon, hogy valakinek lehet olyanja... De örülök, hogy megvillantottad a bámulatos logikádat.
2016. júl. 2. 14:09
 10/15 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem hihetetlen, hogy valakinek Land Rover Discovery-je van. Az a hihetetlen, hogy ennyi atrocitás érjen az utakon _pusztán az autód márkája miatt_.

Az egyetlen amit el tudok képzelni, hogy ilyen indulatokat váltson ki egy ilyen közönséges autó az az, hogy egy hatalmas középső ujj van a tetejére rögzítve, esetleg műfax, vagy valami hasonló polgárpukkasztó dolog, esetleg festés. Ebben az esetben viszont nyilván nem lennél meglepődve a közutálaton.

Még az lehet, hoyg rosszul vezetsz, vagy egyszerűen egy arrogáns bunkó paraszt módjára közlekedsz, ezzel vívod ki mások figyelmét - ez megint nem az autó "hibája".

Tehát így, ebben a formában, ahogy előadod magad, kamu. Valamiben kamuzol. Vagy mindenben. Ha lepontozol, akkor is.

2016. júl. 2. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!