Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autó átfestése mennyibe kerül?

Autó átfestése mennyibe kerül?

Figyelt kérdés
Ladámat szeretném kívül átfestetni. Nem tudom hogy hogy a szín mennyire számít az árban de én krém színűre gondoltam. Mennyibe kerül egy ilyen festés? Mennyi idő és az autót mennyire kell lebontani vagy ők megoldják úgy hogy minden fennt van? Neketek esetleg tapasztalat?

2016. júl. 2. 21:30
 1/5 anonim ***** válasza:
Nincs tapasztalatom, mert nincs Ladám, de ha volna sem fényeztetném krémszínűre. Ha mégis ilyesmire vetemednék, valószínű elmennék egy festőműhelybe megkérdezném!
2016. júl. 3. 11:23
 2/5 veterán vas ***** válasza:
49%

"krém színű"....

Eperkrém, vaníliakrém, csokikrém?

Nem mindegy!

2016. júl. 3. 11:45
 3/5 anonim ***** válasza:
Az enyém is 'krém' színű (09 Barna). Hát lehet a fényezés többe kerül mint az egész autó, én ezért is hagytam a francba, vettem javítófestéket és kijavítottam a nagyobb hibákat. Persze fényezés előtt nem árt lakatolni is ha évek óta nem volt hozzányúlva a kasznihoz.
2016. júl. 7. 19:02
 4/5 A kérdező kommentje:
És kb mennyi az annyi?
2016. júl. 7. 20:40
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem 280 ezer volt a festés a ladámon, piros színű lett, nagyon jó színe lett. Igaz, az enyém teljesen gyárira lett felújítva, jelenleg újszerű állapotú az autó.

De egyébként teljesen lényegtelen mennyibe került másnak, mert sok mindentől függ, ezért kérj ajánlatot egy szakembertől.

2016. júl. 12. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!