Minden biztosítónál van ilyen autómentős szolgáltatás?
A Generalinál vagyok. Azt mondták nekem hogy van ilyen, hogy ha valahol lerobbanok és trailer-t kell hívni hogy elszállítsa a kocsit, annak egy részét fizeti a biztosító.
Konkrét biztosítót nem említettek, csak hogy van ilyen. Namost és a Generali online felületén, de a szerződésemben sem találtam ilyen opciót.
Kell hogy legyen ilyen az összesnél?

válasza:

válasza:

válasza:Én vettem inkább egy merev vontatórudat 10ezerért. Bevállt többször is, hála istennek többet húztam én vele mint ahányszor húztak vele engem.
120nál is hibátlan volt 🤣

válasza:Nem „Kell hogy legyen ilyen az összesnél”; üzletpolitikai döntés, hogy mit kínálnak.
Tudtommal a Groupama KGFB tartalmaz évek óta assistance szolgáltatást.
Az Allianz komfort csomagja is tartamaz ilyet, díjmentesen; egyébként kiegészítő biztosításként köthető.
Több biztosító is ajánlja kiegészítő biztosításként, és vannak biztosítók, ahol se híre, se hamva.
Amelyeknél van, azoknál is eltérő, hogy mit tartalmaznak. Van, amelyiknél alapvetően annyi, hogy ajánlanak az adott helyen autómentőt, szervízt, szálláshelyet; nem a biztosítottnak kell keresgélni idegen helyen.
Kapcsolódó kérdések:
Saját domain címemre szeretnék email fiókokat létrehozni. (10-15db email fiók) ehhez kellene valami olyan szolgáltató akiknél jó árban kapok több GB tárhelyet. pl fiókonként 5-10-15gb tárhely. vagy 100gb tárhely közösen amit szét tudok osztani a fiókok között. van...
Van most olyan akció, hogy ahány liter jobbik üzemanyagot tankolsz, annyi napra kapsz elemi kárra biztosítást. Valaki vette már igénybe ezt a biztosítást? mik a tapasztalatok? nekem most esett jégkár a kocsimon, és kíváncsi vagyok hogy érdemes-e vele foglalkozni. Köszi a válaszokat
Van valakinek tapasztalata erről a biztosítóról?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!