Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Magyarországból Ausztriába...

Magyarországból Ausztriába (Eisenstadtba) személyautóval kell bármilyen engedély, vagy matrica?

Figyelt kérdés
Pl: zöld kártya, KGFB igazolás, környezetvédelmi matrica

jún. 26. 22:18
 1/5 anonim ***** válasza:
63%
autópálya matrica
jún. 27. 07:21
 2/5 Gézu5 ***** válasza:
68%

A biztósitó által kiadott zöldkártya, letölthető:

mert kint nem férnek hozzá a biztosítói

adatbázishoz, tehát más módon kell igazolnunk az érvényes kötelező biztosítás meglétét. A zöldkártya az itthon megkötött KGFB-ről szóló nemzetközi igazolólap, tartalmazza a biztosító nevét, címét, és a kötelező biztosításunk kötvényszámát is.

jún. 27. 09:38
 3/5 anonim ***** válasza:
27%
nem kell zöldkártya... sima pályamatrica aztán csá
jún. 27. 13:32
 4/5 anonim ***** válasza:
76%
de ha nem pályán mész még az sem. összesen 1 darab személyi igazolványra van szükséged
jún. 27. 13:33
 5/5 anonim ***** válasza:
72%

Ausztriában és Magyarországon is csak a gyorsforgalmi utakra kell matrica.

Az osztrák matricát nem éri meg megvenni arra a pár km-re, menj főüton.

Személyi, forgalmi legyen nálad.

jún. 27. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Magyarországi lakcímmel nem rendelkező magyar állampolgár vezethet Magyarországon nemzetközi jogosítvánnyal a külföldi jogosítványa kiegészítéseként?

Elvesztettem a magyar jogosítványomat, és nem is tudom kérvényezni az újra igénylését online. Ha majd Magyarországon leszek és bemegyek egy hivatalba, akkor ott be is tudom jelenteni és rögtön csinálnak is új jogosítványt nekem? A személyim sincs meg amúgy, útlevelem...

Tanzániában megszerzett jogosítvány érvényes Magyarországon?

Ha kell akkor milyen típusú papírmunka és ennek mennyi a költsége?

Magyarországon egy autóhoz hány forgalmi engedély irat, kártya van ill. van kis és nagyforgalmi?

Vagy csak egy forgalmi kártya van?Szlovákiában kettő van egy nagy A4-es papir dokumentum és egy kisebb kártya, nagysága olyan mint egy személyi kártyáé, ez utóbbit kell csak a sofőrnek magával tartani az autóban.Az A4-es papiron kicsit részletesebb adatok vannak.

Egy szerb rendszámos autóval meddig birok Magyarországon közlekedni?

Havonta egyszer biztos átlépném a szerb-magyar határt.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!