A biztosító meddig jelentkezhet?

válasza:Akkor már biztos nem fog keresni.
Egy két héten belül mozdulnak.
Kapcsolódó kérdések:
jelenleg németországba lakok. de költözök haza 1-2 hónapra Magyarországra. a kérdésem az lenne hogy nekem van egy autom. ki kell jelentkezni a biztosítótól, ha aztán később vissza jövök, csak egy másik városba? a városházarol kijelentkezek.
1 hete kaptam meg a kárfelmérésről a jegyzőkönyvet amelyben totálkárnak minősítették az autómat. Mennyi idő múlva szokott jelentkezni ilyenkor a biztosító és ajánlani az összeget? Waberer a károkozó biztosítja. Köszönöm szépen előre is a válaszokat!
Szóval az lenne a kérdésem az probléma ha Hétfőn fogjuk megírni a Baleseti kárbejelentő lapot? A károkozónak a biztosítója azt felelte telefonon, hogy (aznap már nem dolgoztak) Hétfőn menjünk be és akkor ott adnak papírt és kitöltjük. Abba beleköthet a károkozó...
A biztosító jelentkezik, ahol a kötelező van, vagy az adóhatóság, vagy nekem kell kezdeményezni valamit? És ez mindenkinek kötelező? Mert én hallottam olyat is, hogy csak cégautókra vonatkozik.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!