Elektromos rollert milyen módon szokás eladni és hogyan kell lemondani / átruházni a biztosítást?

válasza:Ezert jo, h kis teljesitmenyuvel bajlodok, egy gonddal kevesebb.
Bar oszinten eleg vicces, ha ez kell a lemondashoz.

válasza:A magyar biztosítási rendszer rablás!
Angliában annyi időre kötsz biztosítást, amennyire akarsz! Ha egy hónapban egyszer mész az autóddal, akkor olyan biztosítást kötsz. (Gondolom akár 5 perccel az iondulás előtt!)
További kérdések:
Az autó egy roncs, de csak pár hónapon belül tudok tőle megszabadulni. Jelenleg nincs rajta biztosítás, sem műszaki, és pár napja lejárt a forgalomból való ideiglenes kivonatása. Ilyenkor mi lesz?
Biztositas.hu szerint az Allianz ajánlata egy 20 éves tulajdonos, üzembentartó magánszemélynek normál használatú MO-n újonnan forgalomba helyezett 36 éves 1600ccm-es, Diesel, 40KW-os személyautóra, az 1 éves KGFB, hogy alig 46K legyen, kicsit hihetetlennek tünik, BP.-i...
Nem saját kocsimról írok ismerős kérése. Vett egy személykocsit az unokája kötött is biztosítást de 30 napig nem íratta át saját (lábán) nem tudta elvinni eredetvizsgára tudom ez nem mentség. A biztosító felmondta a szerződést és vissza küldte a teljes összeget. Azt...
Tehát A személynek biztosítva van az autója, B személy használja A személy autóját. Baleset történik B személyel fizet a biztosító? A autó biztosítás személyre szól vagy autóra?
Anyutol megkaptam ajandekba a regi kocsijat. Kotottem ra biztositast, minden adatot megadtam. Masnap a biztosito kuldott egy emailt, hogy rosszul adtam meg az adatokat. Ha amugy is lekerdezik a nyilvantartast, miert nem eleg csak a rendszamot megadni?! Ma reggel...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!