Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Elektromos rollert milyen...

Elektromos rollert milyen módon szokás eladni és hogyan kell lemondani / átruházni a biztosítást?

Figyelt kérdés
Kell csinálni valamilyen adás-vételi szerzödést? Olvastam hogy elvileg ezt kell csatolni biztosítás lemondásához. Netrisken kötöttem rá biztosítást. És ha fiatalkorú a vevö, ugyanugy aláírhat stb? Nem vagyok tisztában az ilyen papírmunkás ügyekben.

júl. 26. 16:01
 1/2 anonim ***** válasza:
51%

Ezert jo, h kis teljesitmenyuvel bajlodok, egy gonddal kevesebb.

Bar oszinten eleg vicces, ha ez kell a lemondashoz.

júl. 26. 16:19
 2/2 anonim ***** válasza:

A magyar biztosítási rendszer rablás!

Angliában annyi időre kötsz biztosítást, amennyire akarsz! Ha egy hónapban egyszer mész az autóddal, akkor olyan biztosítást kötsz. (Gondolom akár 5 perccel az iondulás előtt!)

aug. 17. 04:53

További kérdések:

Ha egy lejárt műsztakis biztosítás nélküli autót nem vonatok ki ideiglenesen a forgalomból mi történik?

Az autó egy roncs, de csak pár hónapon belül tudok tőle megszabadulni. Jelenleg nincs rajta biztosítás, sem műszaki, és pár napja lejárt a forgalomból való ideiglenes kivonatása. Ilyenkor mi lesz?

Létezik, hogy 20 évesen 45.980 HUF legyen az egy éves KGFB egy 1600 ccm-es személygépjárműre, A00 osztállyal?

Biztositas.hu szerint az Allianz ajánlata egy 20 éves tulajdonos, üzembentartó magánszemélynek normál használatú MO-n újonnan forgalomba helyezett 36 éves 1600ccm-es, Diesel, 40KW-os személyautóra, az 1 éves KGFB, hogy alig 46K legyen, kicsit hihetetlennek tünik, BP.-i...

Kötelező biztosítás Fedezetlenségi díj hogy kerülhető el?

Nem saját kocsimról írok ismerős kérése. Vett egy személykocsit az unokája kötött is biztosítást de 30 napig nem íratta át saját (lábán) nem tudta elvinni eredetvizsgára tudom ez nem mentség. A biztosító felmondta a szerződést és vissza küldte a teljes összeget. Azt...

Ha más autóját használom és baleset történik fizet a biztosítója?

Tehát A személynek biztosítva van az autója, B személy használja A személy autóját. Baleset történik B személyel fizet a biztosító? A autó biztosítás személyre szól vagy autóra?

Miert kell bonyolitani az ember eletet?

Anyutol megkaptam ajandekba a regi kocsijat. Kotottem ra biztositast, minden adatot megadtam. Masnap a biztosito kuldott egy emailt, hogy rosszul adtam meg az adatokat. Ha amugy is lekerdezik a nyilvantartast, miert nem eleg csak a rendszamot megadni?! Ma reggel...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!