Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » KGFB felmondás, új KGFB...

KGFB felmondás, új KGFB kötése? (HELP)

Figyelt kérdés
Netrisken kötöttem új kgfb-t a kocsimra (régit felmondtam), majd kaptam egy e-mailt alkuszi megbízásról.. Hogyan kell tovább lépnem? Az e-mailben kapott alkuszi megbízást kinyomtatom, aláírom és elküldöm a netrisknek és kész? Hogyan kell továbblépni most csinálom először egyedül nem igazán vagyok jártas ebben..
2014. máj. 6. 23:14
 1/3 belapus ***** válasza:
100%

Miután megkapták a megbízást, küldenek egy e-mailt " Értesítés az alkuszi megbízás és meghatalmazás befogadásáról" címmel.Föltéve, hogy elfogadták.

A Netrisk ezután megköti az új szerződést a biztosítóval és erről is értesít majd.

Nekem már a "Megrendelés visszaigazolása" levél - ebben jött meg a megbízás - utáni másnap küldött egy "Hiányzó alkuszi megbízás!" című levelet.Így hát a megbízást kinyomtattam, aláírtam, beszkenneltem és elküldtem az Online fax szolgáltatásuk segítségével.

Idén már a felmondást is ők intézték.

2014. máj. 7. 07:37
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi személyesen hova tudom bevinni Budapesten? Tudsz ebben segíteni?
2014. máj. 7. 22:06
 3/3 belapus ***** válasza:

Az alábbi linken megtalálod:

[link]

2014. máj. 7. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!