Ha elmegyek megnézni egy motort és lefoglalózom / kifizetem előre akkor miylen papírral tudom bebiztosítani, hogy a pénzt nem nyúlja le? Bővebben lent.
Vagy ha előre kifizetem a vétel árat, ugyanis egy külföldi papíros motorról van szó, aminek a vétel árában ha akarom benne van a névre írás meg minden papír munka, ha nem akarok én szenvedni vele külön. A probléma az, hogy 500 km kocsikázásba kerül hogy megnézzem, és ha kifizetem utána pár napba bele telik, míg megcsinálja a papírozást.
Tehát a téma így nézne ki, hogy elmegyek, megnézem, megveszem, aztán várom míg lepapírozza és vissza megyek érte trélerrel. Mi a biztosíték, hogy a pénzt / motort nem nyúlja le?
Semmi garancia nincs lenyúlás ellen! Még ha van is papírod arról, hogy fizettél, akkor is le lehet nyúlni a pénzt, meg pereskedni is lehet. De ez a legrosszabb helyzet.
Amúgy a foglalóval vigyázz,elveszítheted, ha nem jön létre az üzlet. Inkább előleget adj, ha muszáj előre fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!