PÁV IVen vizsgálat milyen mostanában? Milyen feladatok vannak? Mennyi idő? A pszichológus miket kérdez?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Ráadásul néha gyáva is vagyok, ezért vagyok magányos.
Semmit se javul a helyzetem, az emberek ugyanúgy menekülnek a velem való beszédtől mint eddig, sőt talán egyre jobban, sok pénz kidobok a szakemberekre és nem érzem a hatását. Gyógyszert is szedek pedig
Honnan tudjam, hogy tényleg jó? Milyen árban van mostanában?
Én azt gondolom, hogy káros, de nem azon dolgok miatt, amik ilyenkor a kifogások szoktak lenni. Lásd alább kifejtve. 1) Sokan cikinek tartják, én nem, csak nem tartom jó megoldásnak, főleg nem azt, hogy ez általános javaslat. Persze akinek komoly problémája van,...
Kb.szeptemberben kezdődött.Legelőször akkor bukkant fel mikor anyával összevesztünk.Elkezdtem sírni és kapkodtam a levegőt,és egyszerűen nem tudtam abba hagyni.Mintha megnyomtak volna egy kapcsolót bennem.Rettegtem és iszonyatosan szorongtam,szédültem és attól féltem...
Állandóan szorongok, mindig valamin kattog az agyam. Nagyon fárasztó és nehezen koncentrálok dolgokra, mert mindig valami szorongató gondolat elvonja a figyelmem. Egyetemre járok és fontos lenne, hogy tudjak figyelni, de nem megy. Kilátástalannak érzem a helyzetet,...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!