Forgózsámolyos pótkocsival tolatni körülbelül mennyi idő megtanulni tolatni? Esetleg valami jó praktika? Köszönöm előre is!
Figyelt kérdés
márc. 2. 17:43
1/4 anonim 

válasza:

De most te kamionos vagy?
Honnan jön a kérdés?
Praktika meg az, hogy figyeled a pót első kerekét, és mikor éppen elmozdul a rossz irányba, akkor már ellenkormányozol.
2/4 anonim 

válasza:

Azt így nem lehet megmondani hogy mennyi idő.
Én dolgoztam ilyennel és bizony feladja a leckét, nagyon sokan nem is tudnak vele megtanulni.
A nyergessel már sokall könnyebb tolatni.
3/4 anonim 

válasza:

Én tudok tolatni zsámolyossal, legalább is fogjuk rá, de elmagyarázni nekem bonyolult lenne, meg ki mennyi idő alatt jönne bele azt még úgysem. Egyénfüggő.
4/4 anonim 

válasza:

a lenyeg: egyenesen nem lehet vele tolatni, kigyozni kell. En csak olyan 25 meteres dolly szerelvennyel dolgoztam, 1-2 honap utan bele lehet szokni. De persze nem mindegy hogy rampara kell tolatgatni, vagy vegigtolatni egy utcanyit mondjuk egy epitkezesen…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!