A jogosítványomba be tudom iratni utólag a 95-ös kódot (GKI)?
Figyelt kérdés
Külön van a GKI kártyám és a jogosítványom, amivel itt Magyarországon nincs gond, de Ausztriában jelentkeznék egy munkára, ahova 95-ös kóddal ellátott jogsit kérnek.
Itthon is láttam már olyat, akinek be volt írva a jogsiba is a 95.
Az lenne a kérdésem, hogy ezt én is be tudom iratni simán? Okmányirodában el tudom intézni? És egy egy komplett jogsi csere lenne vagy hogy intézik?
márc. 21. 22:10
1/3 anonim 

válasza:

Beméssz és elmondják, de azt hiszem jogosítvány csere lesz.
2/3 eddiboy 

válasza:

Mivel a jogosítvány egy plasztik kártya, amire utólag nem lehet rányomtatni, nyilván cserélni kell.
3/3 anonim 

válasza:

Szia. Igen, jogsi csere az egész és kész. Leadod a mostanit, megigényeled az újat és annyi. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!