Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Kamionra hogyan lehet a...

Kamionra hogyan lehet a legszabályosabban ledlámpákat szereltetni?

Figyelt kérdés

máj. 1. 16:13
 1/8 anonim ***** válasza:
Sehogy.
máj. 1. 16:19
 2/8 A kérdező kommentje:
Gyárilag is lehet kapni kamionokhoz ilyen tetőre szerelt króm rudat, amin vannak ledlámpák. Akiknek olyen van azok mind szabálytalanul közlekednek?
máj. 1. 18:17
 3/8 anonim ***** válasza:

Olvasd el a műszaki kreszt. Én is e szerint szereltem a Homasitában vásárolt nappali menetfényt.

ha fényfüzért akarsz, az nem mindenhol elfogadott.

máj. 1. 19:03
 4/8 anonim válasza:
Érvényes átalakítási engedély birtokában.
máj. 1. 19:49
 5/8 A kérdező kommentje:

Nem fényfüzért, csak 2 fényhidat nappali menetfénnyel vagy 4-5 távolsági fényszórót nappal menetfénnyel szintén, és 1-1 helyzetjelzőt a lépcsőkhöz is (olyat ami a pótkocsin is van hátul az oldalán, az a kiálló izé), meg talán 2 fehér led a hűtőrácsra.

Ilyen engedélyt honnan lehet szerezni?

máj. 1. 20:00
 6/8 anonim ***** válasza:

"az a kiálló izé "

Közöd nincs a kamionozáshoz ilyen szó használattal.

máj. 2. 07:00
 7/8 A kérdező kommentje:
Nemrég kezdtem, még nem tudom a fogalmakat, viszont a munkámat elég jól végzem. Mondd el mi az, és legközelebb tudni fogom.
máj. 2. 08:58
 8/8 anonim ***** válasza:
Szélességjelző lámpa.
máj. 2. 13:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!