Kamionra hogyan lehet a legszabályosabban ledlámpákat szereltetni?
Figyelt kérdés
máj. 1. 16:13
2/8 A kérdező kommentje:
Gyárilag is lehet kapni kamionokhoz ilyen tetőre szerelt króm rudat, amin vannak ledlámpák. Akiknek olyen van azok mind szabálytalanul közlekednek?
máj. 1. 18:17
3/8 anonim 

válasza:

Olvasd el a műszaki kreszt. Én is e szerint szereltem a Homasitában vásárolt nappali menetfényt.
ha fényfüzért akarsz, az nem mindenhol elfogadott.
4/8 anonim válasza:
Érvényes átalakítási engedély birtokában.
5/8 A kérdező kommentje:
Nem fényfüzért, csak 2 fényhidat nappali menetfénnyel vagy 4-5 távolsági fényszórót nappal menetfénnyel szintén, és 1-1 helyzetjelzőt a lépcsőkhöz is (olyat ami a pótkocsin is van hátul az oldalán, az a kiálló izé), meg talán 2 fehér led a hűtőrácsra.
Ilyen engedélyt honnan lehet szerezni?
máj. 1. 20:00
6/8 anonim 

válasza:

"az a kiálló izé "
Közöd nincs a kamionozáshoz ilyen szó használattal.
7/8 A kérdező kommentje:
Nemrég kezdtem, még nem tudom a fogalmakat, viszont a munkámat elég jól végzem. Mondd el mi az, és legközelebb tudni fogom.
máj. 2. 08:58
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!