Uzletekbe azert nem engedi betolni az e-rollert, mert sokan mentek vele a boltban?

válasza:

válasza:

válasza:Sok e-roller nem egy életbiztosítás zárt térben a tűzveszélyes akkujaik miatt, ki tudja, hogy az üzlet biztosítása fizetne-e ilyen káresemény után.
Másrészt bennem fel sem merül, hogy egy járművel menjek be egy üzletbe.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nyilván nem arra gondolok, hogy préselje be magát két kamion közé, mert ezt senki nem várja (elvétve 1-2 ember mégis megteszi), de ha befejezi a kamion/lassúbb jármű előzését akkor miért nem lehet kihúzódni a külsőbe? Sokszor tapasztalom, hogy megelőzik a kamiont,...
Olyan közterületekre gondolok, ahol nem tilos a parkolás. Nem egyszer hallottam ilyen történetet, illetve láttam Facebook csoportokban, hogy számon kérik a nem ott lakó, vendégségbe érkező vagy máshová tartó autósokat, amiért elfoglalják az "ő helyüket". Anyám is...
Mert sokan mondták, hogy megkapom, azt is mondták, hogy nem és nem tudom
Ma 15 km-en át ment egy egész sor 60-70-nel egy ilyen jármű mögött, amikor mentem autóval, és eléggé bosszantott, nem voltak képesek megelőzni az előttem levők. Én meg nem tudok egy egész autósort megelőzni
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!