Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ha hatodjára sem sikerülne a...

Ha hatodjára sem sikerülne a forgalmi (a páv megvan) mennyire gáz dolog egy pár évre elengedni ezt a vezetést?

Figyelt kérdés
21 éves fiú vagyok, 2023 szeptemberében kezdtem a kreszt, 2024 márciusáig nem nagyon nyúltam hozzá költözés + munka miatt, majd 2024 áprilisában elsőre meglett. Júliusban kezdtem el a vezetést, amit 2025 márciusáig 5 sikertelen vizsga követett (30,30,egyirányú,piros(bár ez elég szemét helyen van, nem tudtam hogy ott van) és index) Egyszer sem volt közvetlen balesetveszély, mindig körülnéztem normálisan viszont sokszor átsiklotta a figyelmem. 2025 novemberében kezdtem újra új városban (Szeged) új suliban, holnap után megyek hatodjára és úgy érzem nem bírok már el több csalódást. Az órákon alapvetően jól vezetek, olyasmi hibák vannak hogy nem húzódok le eléggé jobbra kanyarnál stb) Az első sikertelen vizsga óta előjött egy ilyen idegesség ami minden vezetésnél jelen van, és sajnos már rég nem arról van szó hogy ismerem-e a kreszt hanem hogy pánikolok vizsgahelyzetben. Ugyan áprilisig próbálkozhatnék, de annyira rossz érzés állandóan csalódni minden egyes vezetésnél hogy úgy döntöttem, a hatodiknál meghúzom a vonalat, bárhogy is lesz
febr. 24. 18:36
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Erőltetni gáz.
febr. 24. 19:50
 2/9 anonim ***** válasza:
17%

Ezt nem hiszem mert a KRESZ vizsga megszerzése után ha két évre nincs meg a vezetés illetve az elsősegély vizsga kezdheted előlről.5 sikertelen vezetés vizsga után pedig pálya alkamasságira kell menni.

Valószínűleg troll az kérdező.

febr. 24. 20:40
 3/9 anonim ***** válasza:
73%
2 Odairta hogy pav megvan. Es 2026 aprilis a jovo.
febr. 24. 20:48
 4/9 A kérdező kommentje:
Páv megvan. 2024 április sikeres kresz, idén áprilisig érvényes
febr. 24. 21:32
 5/9 anonim ***** válasza:
81%

Kérdező, az oktatód, akinél ötször buktál, mit mondott?

Ő látta a sikertelen vizsgáidat, de látta azt is, normál órákon hogyan vezetsz. Gondolom a sikertelen vizsgák után átbeszéltétek a dolgokat és utána pont azt gyakoroltatta többet, amin elcsúsztál, nem?

Amikor a bukások okait részletezted (30,30,egyirányú,piros és index), ez azt jelenti, hogy piroson hajtottál át, ill. egyirányú utcába szemközti irányból behajtottál? Ha így van, akkor saját magad és embertársaid élete érdekében ne akard megszerezni a jogosítványt.

Ha félreértettem ezt a két szót, akkor áprilisig próbálkozz, aztán utána úgyis a jogszabály miatt ér véget a küzdelmed (ha addig nem sikerül).

febr. 24. 23:05
 6/9 anonim ***** válasza:

Én buktam úgy, hogy a telep önműköfő sorompója még mozgott. Stopnál megálltam, fitocella érzékelte a kocsit, de 3 fik nég hiányzott a végálkásig. Azonnsli bukta. Meg párhuzsmos parkolásbál a jobb hátsó kerék nagyon finoman hozzáért járdaszegélyhez. Ezek olyan dolgok, amik több ezer kilométer után is előfordulhatnak.

De tilos jelzésen átmenni, már nem apróság. Egxirányúba bemenni rossz végéről...

febr. 24. 23:44
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Egyiranyuba siman bemennek egy csomoan mert nehogymar korbe menjek csak ide jovok a vegibe.
febr. 24. 23:49
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Válts oktatót és memorizáld az útvonalat. Nem mehetsz ismeretlen helyen vizsgán.
febr. 25. 04:57
 9/9 anonim ***** válasza:
73%
Inkább egy életre kellene elengedni
febr. 28. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Ezek utan tenyleg fel kene adnom?

3. forgalmi vizsga, sikertelen. Kresz es elsosegely elsore meglettek. De a forgalminal olyan stressz van bennem, hogy olyan hibat vetek el mint amit elotte soha. Mit tegyek hogy ne stresszeljek ennyire? A legutobbi vizsganal a vizsgabiztos meg kb leszidott, vizsga...

Forgalmival nem rendelkező lakókocsit parkolhatok-e a szántó minősítésű általános mezőgazdasági területemen?

A terület ezen felül nem esik más besorolás alá (pl: nem természetvédelmi terület vagy ilyesmi). A helyi jogszabályokat most kérem hagyjuk figyelmen kívül. A kérdés oka: Számomra ez a művelés hatékonyságát támogatná, ha kint tudnék hagyni kisebb eszközöket egy zárható...

Már hónapok óta megvan a forgalmi vizsgám, de nincs elsősegélyim, valahogy abbamaradt?

Mit csináljak? úgy tudom elsősegélyit bármikor meg lehet csinálni és már nem érvényes hogy 2 éven belül?

Elmehetek forgalmi vizsgára, ha nincs még meg az elsősegélyvizsgám?

26-án lenne a forgalmim, de az elsősegélyvizsga még nincs meg, ez gondot okozhat, vagy csak annyi, hogy nem kapom meg a jogosítványt, amíg azt le nem teszem? Valamint kötelező hozzá a tanfolyamot is elvégezni?

El vagyok keseredve. Hamarosan B forgalmi vizsga. Mit csináljak?

54 órával megyek először vizsgázni, ma vezettem vizsgaalkalom előtt utoljára. Viszont vizsga előtt még vezetek 1 órát, hogy belerázódjak. Ma nagyon nem ment a vezetés, ott is hibáztam ahol eddig nem. Az ismerősi körömből szinte mindenkinek ment 30-40 óra alatt az...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!