Németországból utaznánk haza. 2 személy + nagyon sok poggyász lenne, szerszámok, táskák stb. Telekocsi ezt tudja vállalni?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Mindent meg lehet beszélni.
Ha jönne valaki egymagában és ti ketten telepakolnátok a kocsiját, de ki is fizetnétek az összes helyet, akkor ő is jól járna: nem kell tovább embert keresnie, és egyetlen helyen veszi föl az összes utasát ill. egy helyre viszi őket.

válasza:Plusz csomagot lehet vinni.
Ha elmondod mennyi a cucc lehet akasztansk egy utánfutót is,de nem lesz olcsó.

válasza:

válasza:A szerszámokból itélve kinn dolgoztok/tatok.
Egy lepukkant tragacsot sem voltatok képesek venni?
Hogy közlekedtetek, busszal?
Kapcsolódó kérdések:
Csak oda irányú út lenne átszállás nélkül. Egy sport táskám van amiben a ruháimat vinném haza illetve édességet. Maximum 10kg lehet amit ír de méret szerint nagyobb a táskám mint a megengedett így biztos hogy plusz díjat kell fizetnem érte csak hogy sehol se írja. Azt...
18 éves lány vagyok Barátomhoz megyek, magyarul kajám, alvóhelyem, szórakozásra lehetőségem bőven lesz. De nem tudom, mi az, ami szükséges lenne, milyen alap ruhadarabok kellenek akkorra, illetve , mi fér bele ilyen kis csomagba?
Németországba repülök, sima utazótáskába is vihetem a cuccaimat vagy rendes gurulós bőrönd kell? Illetve mekkorát vihetek? Fel a gépre mit vihetek magammal? Köszi
Februárba szeretnék majd kiutazni Hamburgba, de minél olcsóbban és gyorsabban. Találtam egy német oldalt: itt a középső ajánlat a 39 euro-slétezik, hogy ilyen olcsó legyen a jegy ICE-re? És ha mondjuk ezt lefoglalom akkor hol tudom majd átvenni a jegyet? Budapesten...
Németországból jönnék haza Budapestre repülővel és elég sok csomagom van!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!