Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Németországból utaznánk haza....

Németországból utaznánk haza. 2 személy + nagyon sok poggyász lenne, szerszámok, táskák stb. Telekocsi ezt tudja vállalni?

Figyelt kérdés

márc. 3. 05:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
82%
nem
márc. 3. 06:00
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha az összes férőhelyet kifizeted, lehet hogy van valaki aki vállalja. Meg kell kérdezni.
márc. 3. 06:08
 3/11 anonim ***** válasza:
82%
na igen, úgy lehet, de amúgy egy tonna cuccot emberenként nem fognak vinni.
márc. 3. 06:12
 4/11 A kérdező kommentje:
Esetleg más szállítási lehetőség?
márc. 3. 06:37
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
kibérelsz egy transportert
márc. 3. 06:49
 6/11 BeefEater ***** válasza:
29%
Attól függ, hogy Németországból honnan jössz, lehet, hogy az Angolcsomag el tudja neked vinni.
márc. 3. 12:33
 7/11 anonim ***** válasza:
87%

Mindent meg lehet beszélni.

Ha jönne valaki egymagában és ti ketten telepakolnátok a kocsiját, de ki is fizetnétek az összes helyet, akkor ő is jól járna: nem kell tovább embert keresnie, és egyetlen helyen veszi föl az összes utasát ill. egy helyre viszi őket.

márc. 3. 12:36
 8/11 anonim ***** válasza:
59%

Plusz csomagot lehet vinni.

Ha elmondod mennyi a cucc lehet akasztansk egy utánfutót is,de nem lesz olcsó.

márc. 3. 20:34
 9/11 anonim ***** válasza:
72%
A telekocsi nem egy szigorúan szabályozott szolgáltatás. Minden megbeszélés kérdése.
márc. 3. 23:27
 10/11 anonim ***** válasza:
76%

A szerszámokból itélve kinn dolgoztok/tatok.

Egy lepukkant tragacsot sem voltatok képesek venni?

Hogy közlekedtetek, busszal?

márc. 7. 06:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Repülővel szeretnék haza menni Németországból de sehol se írják a neten hogy mennyibe is kerül a +poggyásznak a díja hol tudom megnézni?

Csak oda irányú út lenne átszállás nélkül. Egy sport táskám van amiben a ruháimat vinném haza illetve édességet. Maximum 10kg lehet amit ír de méret szerint nagyobb a táskám mint a megengedett így biztos hogy plusz díjat kell fizetnem érte csak hogy sehol se írja. Azt...

1 hétre megyek Németországba (június 24-30), mit vigyek magammal ha kézi poggyászom lehet (8-10 kg max)?

18 éves lány vagyok Barátomhoz megyek, magyarul kajám, alvóhelyem, szórakozásra lehetőségem bőven lesz. De nem tudom, mi az, ami szükséges lenne, milyen alap ruhadarabok kellenek akkorra, illetve , mi fér bele ilyen kis csomagba?

Mit vihetek magammal a repülőgépen, illetve az hogy miben viszem meg van szabva?

Németországba repülök, sima utazótáskába is vihetem a cuccaimat vagy rendes gurulós bőrönd kell? Illetve mekkorát vihetek? Fel a gépre mit vihetek magammal? Köszi

Budapestről megy ICE Hamburgba?

Februárba szeretnék majd kiutazni Hamburgba, de minél olcsóbban és gyorsabban. Találtam egy német oldalt: itt a középső ajánlat a 39 euro-slétezik, hogy ilyen olcsó legyen a jegy ICE-re? És ha mondjuk ezt lefoglalom akkor hol tudom majd átvenni a jegyet? Budapesten...

Hány kilósak lehetnek a poggyászok repülésnél?

Németországból jönnék haza Budapestre repülővel és elég sok csomagom van!

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!