Létezik olyan jó minőségű, megbízható, könnyű, városi ingázó elektromos roller, aminek a nettó súlya (összecsukott állapotban) nem nehezebb 15 kg-nál, emellett (teljes feltöltöttség esetén) 30 km-es hatótávolsággal bír?

válasza:Köszi!
Azt hiszem ez esetben meg kell alkudnom.

válasza:

válasza:Ha nem kell cipelned, akkor mit szamit a 15 kg-nal nehezebb.
Egyebkent 20-25km-t birnak a rollerek, de sok am az a 15 kg, ha cipelni kell vhova, pedig edzett vagyok ugy gondoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Én eddig teljesen benyaltam azt a dumát, hogy mi teljesen rendben vagyunk, van gáz, csak drága - pedig tényleg nem szoktam hinni a Fidesznek, de itt olyan magabiztosan állították a fideszesek, hogy mi kell majd a németeknek adjunk (na jó, ezt tudtam, hogy vicc, nyilván...
NEmrég megvettem az első autómat, érdekelne, hogy ennyi %-nál mennyit tudok menni vele, vagy mindenképp felkell tölteni 100% körülire?
Mai nap 1 óra zenehallgatás után lemerült az akkumulátor kerékcsere közben. Aztán rátettem a Lidlben vásárolt 5ezer ftos töltőre ment minden normálisan, óránként ránéztem.Aztán most mikor utoljára megyek ki 14 V és feltöltöttség jelzés helyett visszaesett 12,8V-ra és a...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!