2 éve voltam PÁV II. Ott bejelöltem vagyis őszinte voltam hülye fejemmel és beírtam, hogy gyerekkoromban voltam pszichologusnál. Ezért 2 évre adták meg. Most szeretném megújítani. Ismét írjam be, hogy voltam anno pszichológusnál vagy ne?
Figyelt kérdés
Gondolom visszanézik hogy előtte mit írtam .
Van esély ,hogy újra megkapják?
márc. 3. 21:32
1/4 A kérdező kommentje:
*megkapjam
márc. 3. 21:33
2/4 mpeter58 

válasza:

válasza:Megindokolták anno, hogy miért két évre kapod? A gyermekkori pszichológiai esemény önmagában nem indokolja ezt, csak a vizsgálat időpontjában adott válaszaid, reakcióid összessége. Szerintem egyébként egyre több az esélyed, mert egyszer már alkalmasnak találtak (feltételezve, hogy nem romlott azóta a mentális állapotod), így az is lehetséges, hogy most már végleg megkapod...
4/4 anonim 

válasza:

válasza:Ne csak a válaszokat töröltesd hanem az kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!