Csak szerintem egyre idegesitobbek Miskolcon az autosiskolak??

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Azért megy a tanuló a külsőbe hogy figyelje a dolgokat, de biztos nem 20al mert az oktató szól érte, motoros jogsinál is kapod a headset-en hogy válthatsz feljebb például.
Idegbeteg a magyar ez meglátszik a közlekedésben is, annak idején mögöttem se bírt várni a kenyeres reggel 7 körül, záróvonalon zebrán index nélkül gyorsított ki mögöttem.
Ez nem csak itt nálunk Miskolcon, hanem mindenhol ilyen az oktatás.

válasza:"Vajon mi járhat annak a fejében, akit alapból ki kellene szűrni pszichológiai alkalmassági vizsgálaton, és soha nem adni vezetői engedélyt a kezébe?"
Sajnos úrvezetőknél nincs ilyen. Hivatásosknál is csak a PÁV-on, pedig érdemes lenne az alap orvosi alkalmassági részévé tenni, még ha nem is minden újításkor de legalább az elején mikor a "fegyvertartási engedélye" első kategóriáját kiadják neki.

válasza:Miskolcon ritkán vezetek, de egy olyan (városi viszonylatban közepesen forgalmas) utcán gyakran, ahol a tanulókat tanítják az Y-fordulóra. Kb. az első órájukon, mikor még egyáltalán nem értenek az autó kezeléséhez.
Rendszeres, hogy 1 percnél tovább feltartják a forgalmat. Múlt héten 4 percnek tippeltem a manővert. Először az utca szélén állt az autó, gondolom, az oktató elmondta, hogy mit kellene tenni. Távolabbról láttam, hogy index balra, elindul, és megáll az utcán keresztben. Ott aztán két percig nem történt semmi, csak ácsorgott. Nagy nehezen véget ért az oktatás következő része, akkor index jobbra, és elindult hátrafelé egyenesen. Az oktató lefékezte, és némi magyarázat után már jobbra szedett kormánnyal érte el az út jobb oldalát. Megint némi magyarázat, és egy lábfájós csiga tempójában nagy nehezen felszabadította a sávomat, és tudtam tovább menni (a mögöttem állókkal együtt), viszont a szemből jövőknek még több időbe telt, mert előzni nem tudtak, a kislány meg csak úgy 15-20-szal ment tovább, a tükörből néztem.)
Van egy óriási Tesco-parkoló a városban, a nagyobb része egész nap üres. Itt nyugodtan meg lehetne tanítani a gyerekeknek a sebességváltó meg az index használatát és a kormány tekergetését. Úgyhogy elég lenne akkor a forgalomban gyakorolni az ilyen manővereket, amikor üres parkolóban már 1 percnél rövidebb idő alatt meg tudják oldani. (Anno mikor én tanultam, akkor így volt, az első órán még nem mentünk forgalomba, ameddig nem tudtam legalább alapszinten kezelni az autót.)

válasza:Kelj fel 5 perccel előbb.
Mégis hol tanuljanak és mikor, munkaidőben egy elhagyatott repülőtéren?

válasza:További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!