Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » PÁV IV, milyen valójában?

PÁV IV, milyen valójában?

Figyelt kérdés
5 éve vezetek, elsőre meg lett a B kategóriám, azóta levezettem kb 400 ezer kilométert mert sofőrként dolgozok, most elkezdtem a C+E jogsit, előtte megcsináltam a PÁV 2-őt. Megkaptam korlátlan ideig. C kresz meglett, C rutin meglett, és most tartok ott, hogy 2. alkalommal buktam meg C forgalomból. Ugye aki sikertelenül vizsgázik 5x, azt elküldik PÁV IV-re, de mivel nekem PÁV II. van ezért azt vizsgálják felül. Ezt a kav oldalán olvastam. Viszont hogyha a PÁV IV-t nem teljesítem, akkor a B jogsim is bevonják. Milyen a PÁV IV? Eléggé rá vagyok stresszelve, és az egészet egy nagy hülyeségnek tartom.

márc. 11. 22:49
 1/2 anonim válasza:
márc. 12. 11:06
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem hinnem, h vezetnem kene
márc. 12. 15:40

További kérdések:

Szabad autót vezetnem így?

Napi 3-szor fogyasztok jelenleg Svédcseppet a gyomorbántalmaimra.Ilyet: Ez nem klasszikus 40+% alkoholtartalmú, hanem csak max. 1%-os.Ha pl. reggel beveszek egy adaggal (1 kiskanál), és szondáztatnának, akkor az kimutatná?

Mióta vannak kint Győrnél az autópályán a traffipaxnál 80-as táblák?

Ma simán 130-al mentem és most kicsit izgulok, hogy fizethetek. Ilyenkor átállítják a mérőt? Mert ha nemrég rakták ki, akkor még van esélyem, hogy nem állították át.

FElnőttként milyen rollert vegyek?

nő vagyok és max 100 000 ig tudok elmenni

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!