Akik járnak motoros vezetéstechnikai tréningekre, ők nem féltik a motorjaikat egy esetleges eséstől?

válasza:Van iskola ahol biztosítanak ilyen célra felszerelt motort, én biztosan nem vinném tréningre a saját motoromat, hogy azért okozzak kárt hogy sikerüljön egy-egy feladat, annyit nem ér.
200 feletti sebességgel való manőverezést nem tanítják, engem meg a kerülgetés, aquaplaning marhaság nem érdekel, erre már van eső mód, meg lassan kell menni akkor.
Régi motoros vagyok, volt hosszabb ideig egy Yamaha fzr 1000 exup gépem azt imádtam, na annál semmi elektronika, a mostani motorokat meg csak úgy vásárolják autó mellé.
Ekkora magassággal alacsonyabb üléspozíciójú motort kellett volna nézned.
Kapcsolódó kérdések:
... úgy érzem, hogy kezdek kicsit megbolondulni, és elbízni magam a képességeimet illetően? Szeretnék észhez térni, nehogy balesetezzek, és azt szeretném, hogy szembesüljek azzal, hogy valójában mit tudok. Nagyon régen voltam utoljára ilyen tréningen, de már akkor sem...
Keresek egy videót. Valami cikket is körítettek hozzá, kb. pár hónapja láttam, most nem találom. Vezetéstechnikai, illetve szemléletformáló témájú, nem "kresz professzoros". Vagy 3-an, több szemszögből (pszichológus is) járják körül a témát, hogy hogyan álljunk a...
Honnan lehet ezt tudni? Sokszor azt érzem, hogy nincs olyan szitu, amit ne tudnék megoldani, máskor meg totál elbizonytalanodom, hogy mégse vagyok olyan ügyes, mint gondolom. Az autómban csak ABS van, semmi egyéb segítségem nincs, amitől elbízhatnám magam. Egyszer...
Engem az érdekelne, hogy melyik településen voltatok, melyik csomagot választottátok.. Az egész dolognak a menetére. Böngésztem már erről a neten, de kíváncsi lennék a tapasztalataitokra, élményetekre...stb
Esetleg egyéb erre alkalmas telep?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!