Milyen gyors egy hajtány?

válasza:

válasza:

válasza:4 Ja igen.
De akkor itt nem is használták soha?

válasza:

válasza:1.
Hajtányok nem a vízparton járnak, hanem a síneken.
Kapcsolódó kérdések:
Kb milyen árban vannak? Egyszerűbb/olcsóbb sajátot építeni? Milyen alappal lehet nekikezdeni?
Teorikus a kérdés, de tegyük fel, hogy én holnap motoros hajtánnyal Gyékényesről el akarok utazni valamelyik balatoni vasútállomásra, ahol egy hétig maradnék nyaralni. Mi kell ehhez egészen pontosan? Amit én gondolok, de lehet, hogy hülyeség: - Kell hozzá vasúti...
Valakinek volna kedve hajtányolni, Szerezni kéne,vagy csinálni egy hajtányt.
Az elhagyott vasútvonalak szerelmese vagyok, és régóta gondolkozom rajta, hogy veszek egy papírok nélküli olcsó kisautót (pl.: suzuki maruti, daewoo tico) és átalakítom vagy áttalakíttatom egy hozzáértő szerelővel sínautóvá. Szerintetek van olyan aki ilyet elvállalna?...
Amint olvastam erről a szerkezetről rögtön szerezni akartam egyet de Magyarországon szinte lehetetlen találni olyat aki ilyesmit árul. Aztán gondoltam megpróbálok csinálni. Terep volna hozzá ugyanis a közelünkben van egy lezárt vasútszakasz ahol csak tehervonatok...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!