Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mióta vannak kint Győrnél az...

Mióta vannak kint Győrnél az autópályán a traffipaxnál 80-as táblák?

Figyelt kérdés
Ma simán 130-al mentem és most kicsit izgulok, hogy fizethetek. Ilyenkor átállítják a mérőt? Mert ha nemrég rakták ki, akkor még van esélyem, hogy nem állították át.

ápr. 17. 12:01
 1/3 Távvezérlésű nyakkendő kötőgép ***** válasza:
45%

Építési munkák

M1 autópálya (kezdő km: 126, vég km: 129)

Érvényesség kezdete: 2026. április 17. 08:20

Érvényesség vége: 2026. április 17. 15:00

ápr. 17. 13:27
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Útépítés. De nyugi, ilyenkor nem vacakolnak a fix taffik átprogramozásával, továbbra is 150 km/h kőrül mérnek csak.
ápr. 18. 08:56
 3/3 A kérdező kommentje:
Szuper, akkor remélem nem lesz semmi. Köszi!
ápr. 18. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Az M7 autopályán a Velencei tó környékén van 60km/h-s traffipax?

Mentem Budapest fele, mondta a gps , hogy traffipax várható. 120 valamennyivel mentem nézem a kocsin a táblafelismerő 130km/h.. rendben. Oda érek a véda ala ránézek a műszerfalra és a táblafelimerőn 60km/h. Mi lehet ez mit látott a táblafelismerő?! Most ha...

Hogy van az, hogy ilyen sok embert nem érdekelnek a pályákon a fix trafik?

Nem szoktam sűrűn pályázni, így csodálkozva figyelem mindig az ilyen eseményt. Waze szerint szoktam menni ami mindig szól ha fix trafipax van előttem. Én olyan 160-al szoktam járni, de olyankor visszalassítok 140re, mert azért fizetni nem szeretnék. Azonban szinte...

Működik még az M1-es autópálya 17-es km-nél lévő traffipax?

A fent említett traffipaxnál Budapest felé 100 km/h a megengedett sebesség, én ott kb. 125 km/h sebességgel mentem. Google Maps Street view-on menézve a trafibox a Hegyeshalom felé vezető oldalra van fordítva (mondjuk az összes régebbi utcaképen arra felé néz) és elég...

A matrica ellenőrző kamerák is mérnek sebességet az autópályákon?

Úgy hallottam azok alapján nem lehet kiszabni büntetést, de ettől függetlenül érdemes azoknál is lelassítani?

Fix trafipax autopályán mennyitől adja a birsagot ?

Sziasztok, Ma nagykananizsa budapest oda vissza távon kozlekedtem , johiszemuen 148 ra allittottam a tempomatot 130 as szakaszon de kesobb hallottam hogy azert mar bunti jar , viszont neten ezek a kalkulatorok 151tol irjak Tekintve hogy en 148 al mentem es elvileg...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!