Mióta vannak kint Győrnél az autópályán a traffipaxnál 80-as táblák?

válasza:Építési munkák
M1 autópálya (kezdő km: 126, vég km: 129)
Érvényesség kezdete: 2026. április 17. 08:20
Érvényesség vége: 2026. április 17. 15:00

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Mentem Budapest fele, mondta a gps , hogy traffipax várható. 120 valamennyivel mentem nézem a kocsin a táblafelismerő 130km/h.. rendben. Oda érek a véda ala ránézek a műszerfalra és a táblafelimerőn 60km/h. Mi lehet ez mit látott a táblafelismerő?! Most ha...
Nem szoktam sűrűn pályázni, így csodálkozva figyelem mindig az ilyen eseményt. Waze szerint szoktam menni ami mindig szól ha fix trafipax van előttem. Én olyan 160-al szoktam járni, de olyankor visszalassítok 140re, mert azért fizetni nem szeretnék. Azonban szinte...
Lehetőleg olyan ìrjon, aki àtesett a fentieken! A sebessègtúllèpès kB. 30 km/h àtlagban.
A fent említett traffipaxnál Budapest felé 100 km/h a megengedett sebesség, én ott kb. 125 km/h sebességgel mentem. Google Maps Street view-on menézve a trafibox a Hegyeshalom felé vezető oldalra van fordítva (mondjuk az összes régebbi utcaképen arra felé néz) és elég...
Úgy hallottam azok alapján nem lehet kiszabni büntetést, de ettől függetlenül érdemes azoknál is lelassítani?
Sziasztok, Ma nagykananizsa budapest oda vissza távon kozlekedtem , johiszemuen 148 ra allittottam a tempomatot 130 as szakaszon de kesobb hallottam hogy azert mar bunti jar , viszont neten ezek a kalkulatorok 151tol irjak Tekintve hogy en 148 al mentem es elvileg...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!