Kamionos parkolás hogyan?
Figyelt kérdés
Kamionnal parkolóhelyet köztudottan nem mindig egyszerű találni. Van egy applikáció amit úgy hívnak hogy TransParking. Mi a véleménye itt annak aki esetleg ismeri ezt Appot? Érdemes ilyesmit segítségnek használni vagy baromság az egész? Ne kövezzetek meg,most csinálom a tehet joggsit még csak.ápr. 24. 15:17
1/9 anonim 

válasza:

válasza:Parkolni mindíg ott kell ahol lejár a vezetési idő.
Máshol hiába keresed.
2/9 A kérdező kommentje:
Autópálya leállósávban nemhiszem hogy díjazná a hatóság.
ápr. 24. 16:08
3/9 anonim 

válasza:

válasza:Az a jó a XXI. században, hogy letöltöd, kipróbálod és kész. Nulla kockázata van.
A leírása szerint közösségi információgyűjtésen alapul, de csak 500k letöltése van. Nyilván jobb, mint nélküle, de hogy mennyire pontosak benne a live adatok, az több mint kétséges.
4/9 A kérdező kommentje:
Hármas válaszoló! Sértegetés nélkül nem megy akkor szevasz.
ápr. 25. 08:20
5/9 A kérdező kommentje:
Négyes válaszoló. Igen letöltöttem és majd a gyakorlatban elválik hogy ad e némi segítséget. Nyilván nem támaszkodok száz százalékban egy ilyen app-ra, de ez a hülye előtted nem igazán értette a lényeget.
ápr. 25. 08:24
6/9 anonim 

válasza:

válasza:#6: Nem akarlak megbántani, de te nem értetted őt. Nyilván tahó volt, de amit megfogalmazott (nem ahogy) az nagyon is elgondolkodtató kellene legyen. Amit én is írtam, csak csak kultúráltabban
7/9 A kérdező kommentje:
Elgondolkodtató azt írod. Mi elgondolkodtató? Húzzam le magam a vécén mert ennyi a logikám igaz? Inkább vegyük úgy hogy nem kérdeztem. Megoldom ezt is mint mindent is eddig az életben.
ápr. 25. 08:45
8/9 anonim 

válasza:

válasza:7. Nyugodtan tedd meg.
AZt a kis mimóza lelkedet, hát ha kamionos akarsz lenni , ott aztán kapsz ettől jóval erősebbeket és ha nem bírod akkor menj el közmunkára.
De ha ezt nem értetted meg amit írtam nálad nagy bajok vannak.
9/9 A kérdező kommentje:
Majd megtanulom a dolgokat. Aztán kotródj te innen. Kötsög.
máj. 5. 11:21
További kérdések:
MOL mobiltankolasnal lehet Apple pay el fizetni?
Bankkártyám megadtam de a fizetési modoknal tankolás közben mik vannak meg?
Aréna pláza parkolóba a pláza zárása után milyen módon lehet gyalogosan lejutni?
Budapest. Hajnali 2-4 óra körüli időszakra irányul a kérdés.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!