Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Kamionos parkolás hogyan?

Kamionos parkolás hogyan?

Figyelt kérdés
Kamionnal parkolóhelyet köztudottan nem mindig egyszerű találni. Van egy applikáció amit úgy hívnak hogy TransParking. Mi a véleménye itt annak aki esetleg ismeri ezt Appot? Érdemes ilyesmit segítségnek használni vagy baromság az egész? Ne kövezzetek meg,most csinálom a tehet joggsit még csak.

ápr. 24. 15:17
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Parkolni mindíg ott kell ahol lejár a vezetési idő.

Máshol hiába keresed.

ápr. 24. 16:06
 2/9 A kérdező kommentje:
Autópálya leállósávban nemhiszem hogy díjazná a hatóság.
ápr. 24. 16:08
 3/9 anonim ***** válasza:

Az a jó a XXI. században, hogy letöltöd, kipróbálod és kész. Nulla kockázata van.

A leírása szerint közösségi információgyűjtésen alapul, de csak 500k letöltése van. Nyilván jobb, mint nélküle, de hogy mennyire pontosak benne a live adatok, az több mint kétséges.

ápr. 24. 22:22
 4/9 A kérdező kommentje:
Hármas válaszoló! Sértegetés nélkül nem megy akkor szevasz.
ápr. 25. 08:20
 5/9 A kérdező kommentje:
Négyes válaszoló. Igen letöltöttem és majd a gyakorlatban elválik hogy ad e némi segítséget. Nyilván nem támaszkodok száz százalékban egy ilyen app-ra, de ez a hülye előtted nem igazán értette a lényeget.
ápr. 25. 08:24
 6/9 anonim ***** válasza:
#6: Nem akarlak megbántani, de te nem értetted őt. Nyilván tahó volt, de amit megfogalmazott (nem ahogy) az nagyon is elgondolkodtató kellene legyen. Amit én is írtam, csak csak kultúráltabban
ápr. 25. 08:39
 7/9 A kérdező kommentje:
Elgondolkodtató azt írod. Mi elgondolkodtató? Húzzam le magam a vécén mert ennyi a logikám igaz? Inkább vegyük úgy hogy nem kérdeztem. Megoldom ezt is mint mindent is eddig az életben.
ápr. 25. 08:45
 8/9 anonim ***** válasza:

7. Nyugodtan tedd meg.

AZt a kis mimóza lelkedet, hát ha kamionos akarsz lenni , ott aztán kapsz ettől jóval erősebbeket és ha nem bírod akkor menj el közmunkára.

De ha ezt nem értetted meg amit írtam nálad nagy bajok vannak.

ápr. 28. 12:10
 9/9 A kérdező kommentje:
Majd megtanulom a dolgokat. Aztán kotródj te innen. Kötsög.
máj. 5. 11:21

További kérdések:

MOL mobiltankolasnal lehet Apple pay el fizetni?

Bankkártyám megadtam de a fizetési modoknal tankolás közben mik vannak meg?

Aréna pláza parkolóba a pláza zárása után milyen módon lehet gyalogosan lejutni?

Budapest. Hajnali 2-4 óra körüli időszakra irányul a kérdés.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!