Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » MTZ 80 traktor hidraulika nem...

MTZ 80 traktor hidraulika nem emel.Hidraulika szivattyút levettük kézel lehet hajtani lehet ez a baja? Gomba szelepek hol talàlom?

Figyelt kérdés

máj. 6. 15:45
 1/5 anonim ***** válasza:
70%

Az egyéb kérdésekben?

Itt aztán annyi szakértő van...

máj. 6. 18:42
 2/5 anonim ***** válasza:
77%
Az egy fogaskerékszivattyú. Termeli az olajat?
máj. 6. 21:01
 3/5 anonim ***** válasza:
83%
A vezértömbön van egy biztonsági szelep az is szokott hibát okozni.
máj. 6. 21:04
 4/5 A kérdező kommentje:
3.a biztonsági szelepet hol találom a vezértömbön?
máj. 7. 05:00
 5/5 Darius- ***** válasza:
100%
4- Az a gomba szelep. Általában oldalt van, ahol a szivattyú. De láttam olyat is, hogy a fedél alatt volt lecsavarozva
máj. 7. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Hidraulikus útváltó szelepeket sorosan, vagy párhuzamosan jobb bekötni?

Szeretnék egy hidraulikus rendszert kiépíteni, amiben több munkahenger is lenne, alaplapra szerelhető szelepekkel. Alaplapból sorosat is meg párhuzamosat is lehet kapni. A soros kapcsolas jobban tetszene, hogy ne a biztonsági szelepen menjen vissza az olaj. Amiket...

Hidraulikus tömítések ugyan olyanok?

Szóval hallottam, hogy olajos tömítés nem jó vízhez, illetve vizes tömítés nem jó olajhoz. Ez mennyire igaz?

Hogyan tudom eldönteni, hogy az otthoni olajos emelőm hány tonnás?

Van erre vmi számolási módszer? Pl. a munkahenger átmérőjéből lehet következtetni vagy bele van ütve valahová amit én nem látok? Nincs meg sajnos az adatlapja.

Hidraulikus autóemelőt hogy lehet szétszedni?

Van egy régi henger alakú hidraulikus autóemelőm aminek a tetején van egy rézs amit le lehet csavarni, egy-egy "lyuk" van az egymással szemközti oldalon. Milyen szerszámmal lehet kicsavarni, mi annak a neve?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!